Коментари - Google Maps се завърна в iPhone | IT.dir.bg
назад

Google Maps се завърна в iPhone

Въпреки някои съмнения Google все пак пусна своя картографска услуга за устройствата на Apple под управление на iOS.

Обратно в новината

Коментари - Google Maps се завърна в iPhone | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

iPhone е странен телефон трябва да му инсталираш една камара приложения на Google за да може да върши поне малко работа. Nexus само го включваш и всичко работи :)

Не се крали карти, ха-ха. GPS навигатори има много преди Google, с карти които си ги крадяха още тогава едни от други. Дори си правят "хватки" за да се дъвчат после помежду си. И сега продължават да го правят. А Google добави много повече полезен (и забавен) смисъл и го отвори за всички (с постоянен достъп до нет). Apple ако продължи с Maps ще трябва още бая ябълки да хапне, а до тогава пожелавам им успех и приятно ползване на Google Maps!

кой ти е казал, че основата на тези карти е да са за навигация ? Тези карти се пуснаха просто като уеб базирана услуга доста отдавна! Можеш ли да споделиш от кого са крали ?

Гугъл крадоха над 5 години, за да направят Гугъл мапс. Епъл нямат шанс в момента, не и без да окрадат Гугъл. А иначе, хардуеристи/ос писачи, мрежари и контент доставчици трябва да е забранено да правят общи продукти. Има и прецедент - Мама Бел.

от кого са крали Гугъл Мапс? От хартиените карти или ? Не е имало подобна услуга преди това! Няма как обаче да не се появи поне един хейтър да оплюе дори компания като Гугъл..

Ха така! Сега и един Андроид да му инсталират на айфоня!

При заплата $10.000,00 на ден и аз ше се извинявам пред целия свят :)

Тим Кук взима 260 000 долара на ден :). По скоро айсифона се завърна към гугъл мапс, а не обратното :)

Аз съм още с 3GS, тъкмо си я инсталирах и бачка като слънце! Не лъжете хората че е само за 5ци!

Не лъжат! Казват че е оптимизирана за "петици", не че работи само на "петици"