Коментари - Новият Galaxy Note ще бъде с над 6-инчов екран | IT.dir.bg
назад

Новият Galaxy Note ще бъде с над 6-инчов екран

Samsung е на път да заличи границата между таблети и смартфони. Корейският производител подготвя нов модел на своя Galaxy Note, който ще има екран с диагонал 6,3 инча, съобщи Korea Times.

Обратно в новината

Коментари - Новият Galaxy Note ще бъде с над 6-инчов екран | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жълтурите винаги са били извратени, но 6" за телефон(!!!) Това е правено или само за баскетболисти с ръст поне 2,10 или не е за хора! :)))) Аз лятото 4" се чудя къде да го слагам, ама тва вече е порнография. Аре поне да беше с Уиндоус, ама ако пак е с Андроид, пък хептен не бих го взел.

Once you go Apple, there is no way back. Имам таблет - първият iPad. Ползвам го безотказно вече втора година... Преди няколко дни ходих да разгледам този Самсунг и моя личен опит беше повече от неприятен. Супер дървено устройство, което работи със закъснение (макар и малко, но все пак достатъчно да предизвика bad experience). Писането е ужасно - няма и добър коректор. iPhone ползвам от 5 години. Тази година бях решил да сменя бранда. Отидох в магазина и пробвах този прословут S3. Единственото, което работи по-добре от на iPhone-а е voice recognition-а, но колко от вас го ползват това? :) iPhone-а прави в пъти по-добро видео (благодарение на вградения стабилизатор) и за мен лично е много по-интуитивен ... Никого не искам да обременявам, просто споделям личното си мнение..

Недей да лъжеш. Имам Note II. При четири ядрен процесор на 1.6 GHz и 2 GB Ram щом викаш, че бави явно никога не си пробвал устройството.

Къде ми сравнявате ябълката с ноут - ползвам ноут 1 в момента, ползвал съм и ябълката - база за сравнение няма - ноута е по-голям и много по-удобен за работа + че има и писалка....

с писалката можеш ли да пишеш текст, е-меiли например?

Със стилуса можеш да пишеш и да рисуваш каквото си поискаш. Много е полезен, особено за смс-и, и-мейли и офис приложения.

Докато сме с тези тела, няма как удобен телефон и истински таблет в едно. Nokia N79- това е швейцарския нощ в джоба.

слезте на земята и спрете да си купувате боклуци за много пари, вземете си iPhone 5 и си решете пробелема :)

В момента съм с Galaxy Note и Xperia Arc S. Note II e далеч по-добър от iPhone 5 по отношение на хардуер и функционалност.

Я...пропуснал съм да напиша "" след Galaxy Note :-)