Коментари - Китайците купиха 2 млн. iPhone 5 през уикенда | IT.dir.bg
назад

Китайците купиха 2 млн. iPhone 5 през уикенда

Американският технологичен гигант Apple съобщи, че е продал рекордните над 2 милиона броя от новия си смартфон iPhone 5 в Китай през първите три дни от появата му на китайския пазар, предадоха Франс прес и ДПА, цитирани от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Китайците купиха 2 млн. iPhone 5 през уикенда | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

jizast

SamShit колко бройки си реализирал, не се срамувай и си обяви жалките резултати на годишна база. Никога няма да достигнеш тази скорост на разграбване на продуктите си. Сега можеш да умреш от яд.....

китай имат 147 милиардера .колко ли са милионерите

Аз не гледам продажбата на телефони , а на премиум смартфони. Ако Епъл имаха телефони за по 20- 50-100 долара каква мислиш щеше да е картинката ?

Галакси С3 не бих казал, че струва 100 долара, а продажбите само на този модел са повече от iphone 5. Така, че замълчи

Мълчи ти. S3 от колко месеца е на пазара и откога iPhone 5 e в продажба ? Нека видим данните за последното тримесечие на 2012 когато двата модела пряко се конкурират и тогава да говорим. Иначе факта , че хиляди китайци чакат цяла нощ пред магазините , а милиони купуват още в първите дни говори повече от всичко друго. Умни, работливи хора дето си правят сметката и знаят най-добре как евтиното излиза скъпо в един момент. Както и да гоп погледне човек това е голям удар по самочуствието на Самсунг , които си мислят , че само защото са азиатски производител беден Китай ще им купува играчките ... да децата в и разни пораснали инфантили Китай може би.

Luna0102

А колко кила риба купи за 6 декември? Живо се интересувам, не ме оставяйте да тъна в мрак!

Боже, Колко стадни зомбита има по света... Единият на снимката все едно за първи път вижда телефон, другият чак пък му и ръкопляска... Жалка картинка, все едно са душевно болни.

От милиард и половина население два милиона си купили ябълка през уикенда, е кво толкова ???

Че защо да не ги продадат? Китай голям, баламурници - много.

E сега хейтърите няма да спят от злоба :-) Да бият азиатските продукти на техния пазар ...гаврят се с корейските ментета под носа им !

Че то това нали се произвежда от Фокскон сиреч въпрос на патриотизъм е да си купиш смартфон родно производство па макар и да е пълен с части производство на Самсунг.

Ти колко костюма на 'Хуго Бос" шити в България си си купил ?

Китаец го направил, китаец го купил :)

Бхахаха! "...по-хубави и евтини.."?!! Брат, ти си на амфети! Дай насам! Хахахаха!

пак ли пръхтиш по форумите с глупостите си. Добре е, че с всеки изминал ден % на Епъл намалява, колкото и да джавкаш тука :)

"Брат, ти си на амфети! Дай насам!" - опа..като гледам какви небивалици пишеш, вече са ти дали ..

И те иска да имат най-доброто :)

И правилно искат най-доброто..а тогава защо купуват айфони ?

Бедните китайци бачкащи за купичка ориз на ден, живеещи в комунистически Китай където забраняват всичко западно?

има разлика от китаец в голям град и китаец в малък град или село. Втората категория все още работи за по $1 на ден.. Още повече не ми сравнявай днешен Китай с този преди 20-30 години. В днешния от комунизма е останала само диктатурата, иначе си е жив капитализъм! И си смени първата буква на V, ако се казваш Владо, че това е е*аси неграмотно написания ник!

Ako e е учил немски си баш грамотно написан ник ;-)

Ау, някъв с номерче на ника ми прави забележка. Ми нали затва е НИКНЕЙМ бе, прякор. Къде е правилото, че никнейма трябва да е смислово правилно написана дума?

Поста ти не отговаря на реалната фактологична действителност. Отдавна минималната заплата в китай е по голяма от тази в България.

Мислим си има нещо неудобно в цялата работа. Телефоните ни се правят в Китай, те са ни и най-големия пазар, та се чудя защо ни викат Американска фирма????????????

Ти като почиваш лятото в турция ставаш ли турчин?

Ами ако цялата година почивам в турция, говоря турски, приема гражданство и исляма...да ставам турчин! Същото е с Apple.