Коментари - Корабът ”Союз” излетя успешно към МКС | IT.dir.bg
назад

Корабът ”Союз” излетя успешно към МКС

От космодрума Байконур към Международната космическа станция (МКС) днес в 16.12 часа московско време излетя руският пилотиран космически кораб "Союз" с екипажа на следващата продължителна експедиция, съобщи ИТАР-ТАСС, цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Корабът ”Союз” излетя успешно към МКС | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Екипажът ще трябва да изпълни много нелеки задачи. Сред тях са да разтовари и натовари два руски товарни кораба "Прогрес", европейския ATV-4 и американския "Спейс Екс 2". " Не стига че от тях се иска да са хамали, да разтоварват кораби, ама даже не на някое пристанище ами в Космоса - космически хамали!!! Друг път като ни предложат каква да е работа не бива много да му мислим дали ни харесва ...

руснаците даже специално модифицираха съюз с нов спускаем апарат при модела тма за по едрите астронавти на наса, защото си знаеха ,че дълго време ще ги превозват до мкс.

а що са забравили тайконафта да качат

Ракетата е изстреляна при феноменалните -31C градуса.

За Казахстнан, зимно време изобщо не са феноминални тези -31 градуса.

Браво на американците! Без тях няма космонавтика...

Голем майтап!

Да бе, знаеш ли колко много имат руснаците да догонват.

Знаех си, че руската "Волга" този път ще свърши по-добра работа от американския "Форд"! Поне това нека е достатъчно да запуши устите на хлевоустите критикари!

Като че ли американците не возиха руснаци в совалката?

ама не защото руснаците си нямаха кораб, а да монтират стиковъчния възел на мир и да отработят скачването със совалка.

Я сравни колко руснака са се возили в американската совалка и колко американци се возят в руските Союз? После може да добавиш и американските астронавти които са ходели до руската МИР, понеже американците така и не успяха да си направят читава космическа станция. Mеждународната и тя не се брои за американска, щот ако не са руснаците да качват модулите, японците и американците още да са до кривата круша. И по повод возенията на руснаците в совалките - всичките такива возения, дет се броят на пръста на едната ръка, са били с крайна точка МИР, където американците почват да си въртят по 1 свой астронавт там.