Коментари - Съветват Apple да пусне евтин iPhone | IT.dir.bg
назад

Съветват Apple да пусне евтин iPhone

Анализаторска компания Piper Jaffray, запозната отлично с делата на Apple, очаква в близко бъдеще компанията да пусне евтин, масов iPhone.

Обратно в новината

Коментари - Съветват Apple да пусне евтин iPhone | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как да разберете дали някой има iPhone? Той сам ще го покаже до пет минути след запознанството :)

Че то сегашния при цена 300 долара се продава тук сза 1500 лв., значи като падне на 200 долара ще се продава за 1300 лв - много "евтино" ! Като знам какви боклуци започнаха да бълват от епъл само за да "запълнят пазарни ниши" и да "задоволяват бюджетни клиенти" едва ли бих се върнал при тях повече ... Ако и МАК-овете развалят както направиха с айфона - мрак !

Къде да си го купим за $300 или и ти работиш с виртуални мерни единици. За любителите на точните измерения да споделя, че във Великобритания iPhone5 16GB се продава за 529 паунда (справка link).

300$?!? Да, нл с договор. Я си купи за 300 без договор. Цените в магазина са от $650 нагоре, при това за 4s . 5-цата все още не се продава бе договор тук в САЩ , но като хо пуснат, цената ще започва пак от $650 нагоре.

На практика вчерашна тема показва как ще изглежда евтин iphone :"Бразилски производител на телефони сътвори малка сензация, като пусна iphone устройство под управление на операционна система A.........d. Устройството притежава 3,7-инчов дисплей с резолюция 320480 пиксела, процесор с тактова честота 700 MHz, модули Bluetooth и Wi-Fi, 5-мегапикселова основна камера, вградена памет с обем 2 GB и слот за microSD карти".

тва тоз консултант не е искал нищо освен да извади нчкой $ със съвета си,както каза някой горе бая ще да се е пооозорил.аппле винаги е бил премиум бранд и никой не ще допусне това поне на това време не е удачна стъпка

Плюете много по ябълките, иначе всички сте в томболата на dir-а...

ами не съм да ти кажа ....

и аз не съм

Ще бъда благодарен ако ми кажеш как да се вкл. в томболата на link, за да спечеля. И ПОСЛЕ ДА ПУСНА КЛИП- НАЧИНИ ДА ИЗДЕВАТЕЛСТВУВАШ И СЧУПИШ Iphon

Ей тоя, дето го е измислил това предложение, трябва яко да се озорил, докато го измисли ! Заслужава потупване по рампото !

Няма смисъл от по-евтин iPhone. Който иска шаренко без пари - има си Samsung-и всякакви. Повечето даже интернет нямат.

Предполагам едни "разбира4и" по тези форуми ! Само неуважаващ се обект може да копува едно и също нещо напудрено и без нищо съществено което да трогне освен една ябълка ! останалите имат интернет не се безпокой и ако 4етеш и там където требва ще видиш 4е го могат и по - бързо от "ябълката" която е поугнила малко ! нищо ли4но тва както едно време Нокия --- вси4ко с времето си

Тъжно ми за хора при които самоуважението зависи от телефона който "кОпуват" и от това колко им е бърз интернета. Както за всеки влак си има пътници и за всеки телефон "кОпувачи". Apple никога няма да продават по-евтино от Самсунг и това е ОК.

Не зная какъв "манЯк", но пишеш с правопис на макак :)

Като не знаеш какво се продава по света и за какви пари, погледни в aliexpres точка ком...

Когато чумата върне на децата на хората... тогава предполагам, че и Apple ще склонят да не изцуцат паричките на феновете си ...

То и сега производствената цена е около 200$ -300$, но хората плащат отгоре само за една отхапана ябълка.

и без пари да е, не ви го искам.