Коментари - Защо САЩ няма да строят ”Звездата на смъртта” | IT.dir.bg
назад

Защо САЩ няма да строят ”Звездата на смъртта”

Горчив отговор от американското правителство получиха привържениците на идеята за постигане на превъзходство в космоса и преодоляване на безработицата в САЩ чрез строителство на бойна космическа станция.

Обратно в новината

Коментари - Защо САЩ няма да строят ”Звездата на смъртта” | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каквото и да направят американците, трябва да платят на Русия за да го изведе на орбита с руските ракети носители. Това е реалността.

Има някакви тайни общества завладели различни държави, може би дори свързани с извънземни и понеже са няколко воюващи фракции се заплашват, намекват присмиват един над друг с някакъв си техен таен език разбираем само за тях.Новини от сорта на тази, заедно с астероид ще удари земята, идва края на света, НЛО нещо си еди къде си, и десетки подобни са всъщност някаква комуникация между тях, която ние като обикновени хора не можем да схванем понеже нямаме нужната информация....

американците ще построят 1 , ама китайците ще построят 5 такива звезди на по-евтина цена и пак ще им изядат хляба

И ще са по-леки и по-бързи щото ще са от пластмаса или бакелит. Никой не може да се сравнява с Китай, защото в Китай градят комунизът. Venseremos!

Щом БСП събраха 500 000 подписа в 7 млн държаваза 1 прост АЕЦ , то 38 000 подписа, в над 200 млн. държава за такова авантюристично харчене на пари са просто нищо.

какво значи един прост аец? ти да не си по-умен.

Сравнено със "звездата на смъртта". Ей, вие БСП-арите като видите "АЕЦ" в едно изречение и получавате тунелно виждане, виждате само това но не и останалото.

На бас, че никой не е смятал цената. Просто векове трябва да минат за да може да се направи някакво бледо подобие на Звездата. Също така, трябва да се знае с кого ще се бори тази звезда, какви възможности за поразяване трябва да има, на какви удари да устоява. А и вярно, че създаването и ще отвори работни места. Но работата трябва да носи полза, да създава блага. Ако е въпрос само да се работи, аз имам някои идеи от моя старшина - тия камъни от тук - там, ония от там - тук. На целия свят ще осигуря работа, но по-богати няма да станем.

Още преди края на строителството тази "звезда" ще разруши планетата, защото голямо количество природни ресурси ще бъдат изнесени извън планетата, което неминуемо ще има ефект върху нея. Само още не знаем какъв ефект...

Kакво лошо самите хора си направят даже и природата не може да направи. Cмехотии.

Рейгън наричаше СССР "империя на злото", но с тая звезда на смъртта май открито САЩ се самоасоциират с Империята (която е символ на злото в Star Wars).

Ако беше прочел статията какъв умен коментар щеше да направиш! Ама на, не си я прочел.

От Александър, от Цезар, през Наполеон до Хитлер и Сталин - винаги е имало хора с демонична същност и разум. Сега са малко повече. И к,во?

Заб,ави г-н Буш и пуде.четата.

Майтапът е че, всичко това е било вече реалност преди повее от 100 000 години! А колкото до "СИЛАТА", много скоро всички ще я изпитат и се надявам да е само в положителният и аспект!

Дай повече инфо.

И ти си гледал "Ancient Aliens" в тубата, но тази поредица се оказа пълна с фалшиви твърдения и лъжи. Намери "Ancient Aliens Debunked" там други учени са ги разконспирирали теза по теза.