Коментари - Microsoft разработва ”мълчалив” смартфон | IT.dir.bg
назад

Microsoft разработва ”мълчалив” смартфон

Софтуерният гигант Microsoft разработва смартфон, който автоматично "млъква", когато "осъзнае", че се намира в театър, кино или на концерт, съобщи ЮПИ, цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Microsoft разработва ”мълчалив” смартфон | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А когато собственикът пръдне, смартфонът ще се оригне

Баси тъпнята Тия ще се състезават с Ейпъл за най-тъп патент Какво му е новаторското на това GPS да ти казва къде си?!?!? Ами аз утре ще искам патент за идеята GPS да минава на режим silent когато съм в кенефа

не знам за смартфона , ама тая технология ако я вградим у жената - цена нема да има, ще мълчи докато гледам мачовете или формулата

аз тва съм го патентовала

това наистина е мнооооого тъпо

А камерата какво вижда като е в джоб или чанта телефона? Или да го държа в ръка като съм на кино или концерт?

Ако ти е скъсан джоба на панталона, все ще намери какво да види ... :D

Колко ли грешки ще прави щом ще е автоматик ! А за България , дали ще разбере от GPS дали има театър или не !? Макар, че момчетата от Майкрософт си разбират добре работите !

Защо плюете веднага? Важна е идеята ... то и първия компютър е заемал цяла стая, а сега? Нормално е с времето и сателитите и gps-ите и всякакви сиситеми за позициониране да стават все по-добри и по-добри. Никой не казва, че още с първия модел ще е перфектно.

Еми нормално. То да му писне на човек като иде на кино и разни, които явно не са ходили след появата на GSM не спира да говори през целия филм...

Приятели, не телефона а манталитета на хората трябва да се смени. И после мобилния, а какво ще кажете за торбите от снакс, хрущенето на пуканки, фъщенето на кока колата. Тях кой ще ги изключва :))))) Приятно гледане!!!

А коги продавам домати пазаро на "Ситняково" мое ли да има некаф специаУен режим на дЗванене ? Примерно да вика силно "При бай Гошо нема лошо", Кой разбира тука са спира", "Не са бутай, опашката е от уЕво"....

Искам да го видя наживо, защото: 1. Няма GPS, който да работи на закрито; 2. Искам да знам как тази дяволия ще различи концерт от посещение в дискотека примерно?

1. Телефоните отдавна се ориентират не само по GPS, но и по wireless networks, GSM клетки, и други (водят го A-GPS). 2. Могат не само да определят дали си на концерт, но и колко точно би пречил телефонът, ако звънне. Става лесно - определя сила на звука, и провераява какво слушаш (Shazam и прочее програми ползват подобна схема). Най-вероятно може да се определи с относително голяма точност и какво точно слушаш. 3. Мисля, че ще се получи нещо много абсурдно, в крайна сметка ... (c:

Зависи от "закритото" . В палатка работи.

Какво точно инофативно има в това, че трябва да се патентова?

Идеята е изключително стара, няма да могат да я патентоват. Това, което може би ще се опитат да патентоват е методът, по който ще определят кога да се задейства тази "умна" система.

И за чии ми е да мълчи, после какво да чета - имате 4456 неприети повиквания ли?