Коментари - BlackBerry започва нова ера с Q10 и Z10 | IT.dir.bg
назад

BlackBerry започва нова ера с Q10 и Z10

Канадската компания Research in Motion (RIM), която произвежда BlackBerry, представи два нови смартфона с надеждата да си върне доверието на крайните потребители и бизнеса.

Обратно в новината

Коментари - BlackBerry започва нова ера с Q10 и Z10 | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бреееейй най сетне се сетиха да махнат тая QWERTY клавиатура.Те започват нова ера, а хората вече приключиха с нея и мислят за повече от 4 ядрени телефони

Никога не си ползвал смартфон с оригиналното му предназначение ... предполагам и в момента рутваш или префлашваш някой Jiayu или Zopo та да подкараш някоя игричка. Ама така е , откакто iPhone профанизира смартфоните вкарвайки ги в ръцете на всеки потребител... Хората които знаят за какво става дума са потенциалните клиенти на RIM. Ти просто не си в тяхната таргет група.

Искренно ще Ви замоля да споделите как да ползваме смартфон с оригиналното му предназначение ...

частите на ипхонз могат да са толкова,но това е модел отпреди 3 години.в този бизнес моделите се сменят на всеки 6 месеца,и не се ползват састите части а нови които са по скапи докато са актуални *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

"Устройството се задвижва от двуядрен процесор на 1,5 GHz". Алоооо, редакторите! Научете се да превеждате правилно - "powered by" задвижва лек автомобил, а не смартфон. Освен ако смартфонът не се движи самостоятелно из стаята! Тук правилното е "Смартфонът се УПРАВЛЯВА от ..." или "в смартфона Е ВГРАДЕН ..."

на господин асд които сравнява сас бугати препорачвам да потарси в гоогле цената на 2гб рам,яуалцомм снапдрагон цпу,яуалцомм лте чипсет ,цената на магнетометер,гъросцопе,аццелерометер,лцд ,да ги сумира и да види колко ще излезе.които не му харесва да си купи сас китаиски процесор и зг чипсет да се кефи.интересно защо никои не коментира цената на ипхоне които имат сащите или по калпави части *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Търсил съм в google. Сега потърси ти със следният низ: summed price of components iphone отвори първият сайт (на cnet). iPhone 3GS струва според компонентите си 180 долара. Това е за най-реномираната марка в СВЕТА, върхът на качеството. Като компания, официално, само Exxon (нефт) са по-скъпи. А цените са от 2009. 4 години по-късно, при такова жестоко развитие, ще са паднали още повече. Цените са спекулативни. Както асемблаторът ги надува, така и производителя. Спекулира се, че хората ще хвърлят толкова пари, колкото им се поиска ежегодно. Един вид - автономен картел. Тук не действат пазарните принципи.

Най ми е любимо да чета подобни постове. Гледа цацата в паницата на големите риби и клкулира печалбите им. ВИнаги съм се чудил на тоя ограничен манталитете. Цената на крайния продукт не се определя само от вложените части в него. В нея има заложен и разход за самото проектиране на продуктът (няколко години работа на голям екип от хора с високи заплати). Заложени са и производствени разходи (заплати, консумативи, наеми на складове, логистика). Залоюени са проценити печалба за дистрибутори и чак след това идва печалбата на производителя. В края на краищата, щом цената не ви отърва, не копувайте продуктът.

Очевидно Q10 ще ми е следващия телефон ...

и как ще избит прите вложени за хардваре ако го продават за 200$.то все едно да ти го подаря. амазон блг евтини част-слаб процеср,млко рм,една кмер и без гпс.нещата са не сизмарими *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Бугати е толкова скъп, защото не е масова кола, използва най-добрите компоненти, специализиран производствен процес. И въпреки цената, тя се продава на загуба, а Фолксваген я избива тази загуба и реализира печалба като продава нормални коли за масовия потребител. Нещо като фитнеса на Марешки и бизнеса му с аптеки. Не е възможно тоя телефон да съдържа такива невероятни компоненти като едно Bugatti, никой умник няма да слага електроника от военен ранг в телефон. Производствените процеси ги знаеш колко добре са развити в света на електрониката и колко са ефективни. Следователно това е поредният телефон с надута цена, яздейки смарт-балонът. Хубаво нещо са балоните за бенефициентите. Но докато не се появи някой истински конкурент, ще е така.

$599 е малко пресилено ако искат да се борят с конкуренцията. Нека направят како Amazon, пускат апарата за 200,300 долата и ще има интерес

И колко бройки пуснаха в Амазон или говорим за Google ??? 600 долара са около 860 лева , което си е съвсем конкурентна цена дори на Galaxy.

Да но в европа 600 долара се превръщат в 600 евро, коетоме 1200 лева