Коментари - Създадоха първия прозрачен телефон | IT.dir.bg
назад

Създадоха първия прозрачен телефон

Тайванската компания "Polytron technologies" създаде първия в света прозрачен телефон. Устройството има малък сензорен екран, но все още не е усъвършенствано напълно, тъй като има няколко непрозрачни елемента - камера, платки и карта с памет.

Обратно в новината

Коментари - Създадоха първия прозрачен телефон | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Произнася се "Апъл" и на бритиш и на американски английски.

Ангелчо,ти английски в Тайван ли си учил дете глупаво:))))

това е OctoPhone(Октофон)

Victoria

Аве тва е доста прото-прото-прото-тип. Таа държи две стъкла слепени (грозно) със силикон.

Нека да го направят и произведат А Ейпъл ще го измислят някъде към 2020 И ще го патентоват

вий де сте тръгнали ве аз тва съм го патентова....

плюс 10 точки и за ника и за комента..свежо

искам да видя как ще направят невидим дисплей, който да се вижда и невидима камера - дори да не е HD. А след това искам да видя как ще спечелят съдебните дела с Apple :D

Ако го забутам някъде из къщи с изключен звук после ще има проблеми. :)

не се шашкайте. това е само капака ма ГСМа

Звучи добре, но кой ще ни убеди, че не ни показват парче плексиглас и да казват, че е в този въздух има прозрачен телефон. Я, не вервам докат не видим :)

Чакайте сега... Ама много набързо оплюхте идеята. Това на снимката не е прозрачен телефон и не виждам как в близко бъдеще може да се направи такова чудо, но са прави авторите на статията, че това ще даде тласък на развитието на подобна идея. Първо телефон, после телевизор, от там нататък автомобилни стъкла, очила , прозорци и каквото още се сетите. То и сега има някакви наченки за подобни концепции, но или са примитивни като този "прозрачен телефон" или са безумно скъпи като технологии, но ако повече компании започнат да инвестират в "прозрачното", то ще бъдем свидетели на наистина едни нови устройства в нашия бит (друг е въпроса дали са ни нужни). Между другото в Youtube има няколко клипа за проекти на подобни устройства, които не изглеждат никак зле.

Що за глупост е това - за чии ми е прозрачен телефон, каква ще е следващата глупост - телефон който се пъха в задника ли?

Ако има търсене ще дойде и предлагане. :-)

И как ще турим нагризаната ябълка ако няма да се вижда :)

Сори пичове, епъл го патентова, а сега плащайте !

И щом може да показва само цифри от по няколко инча, кой ще го купи ?

прилича ми на нескопосано отрязано парче плексиглас (или известното у нас - перциглас), все едно че съм го рязал в мазето с ракетата. защо трябва да е прозрачен, и как това ще дръпне разработките? ще дръпне повече парите на балъците ми се струва.

Интереснио ми е , ако успеят , и го направят абсолютно прозрачен , колко хора ще го забравят върху стъклени маси в офиси и заведения...

Ако е абсолютно прозрачен няма да има значение повърхността, на която го оставяш - пак няма да вижда.

И ще ти се виждат мазните отпечатаци по корпуса....

СМЯХ! Прозрачна батерия??? А сниманият модел е правен в час по трудово в помощно училище! Очаквайте скоро и онази новина "Банкомат пуска двойно" - поне 2 месеца я няма... :) :) :)

Важното е, че са успяли да направят невидим SIM! Втората снимка ми стана любима! Това е създадено от хора с невидим мозък! :)

прозрачният "цвят" е патент на apple- особено ако е със заоблени платки :-)

Точно мислех да изкоментирам, че сега Епъл ще ги съдят, защото някой е направил това, което те са патентовали, като неясна идея. :)