Коментари - Oбявиха номинациите за смартфон на годината | IT.dir.bg
назад

Oбявиха номинациите за смартфон на годината

GSM асоциацията обяви номинациите за осемнайстите Global Mobile Awards, победителите в които ще бъдат обявени на MWC 2013 (Mobile World Congress) в края на февруари.

Обратно в новината

Коментари - Oбявиха номинациите за смартфон на годината | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

няма начин най-добрият смартфон да не прави лилави сникми и да показва точно картите ....няма нямаааа.....))))) смешници огризкови

Въобще не разбирам за какво говорит :( Ползвам телефон за 10 лв и нчмам проблеми с разговори където и да е. За всичко останало си има компютри. Трябва да си пълно зомби да бродиш по улиците и да ровиш някви "приложения", вместо да седиш в креслото и да си четеш книжка примерно!

Ако имаш възможност да си купиш висок клас смартфон, може да си промениш мнението. Иначе поздравявам хората, които четат книги - не останахме много такива, особено в България :)

Lenovo Ideaphone K900 Lenovo smartphone with an Intel Atom processor ! 5.5-inches Full HD 1920x1080 screen, Dual-core 2GHZ Intel Atom Processor, 13MP camera, Android 4.2 Jelly Bean. По-бърз, по-мощен от всичко на пазара. На половин цена от Isiktir

John

Evasi0n Jailbreak 6.1 е наличен. Download and enjoy. Don't bother to argue with Androes

Просто има iPhone и всичко друго е компромис!

ама то телефоните не са перални машини бре момче))))

dsco@

"На вкус и цвет товарищей нет" . С iPhonе-и съм от 2007 и никаква класация или нечие мнение може да ме откаже от iPhone. Малко съм разочарован от размера на 5-цата, но се надявам Apple да се върне към удобният размер на iPhone, 3, 3G, 4 и 4S. Когато Apple пусkaха първият си телефон Стив Балмър се подиграваше, що за бизнес телефон без клавиатура и приложения. И къде бяха Samsung и Nokia тогава?

Самсунг и Нокия не знам къде са били но iphone като форма и идея е краден от Сони (ако искаш ще ти пратя и модела да го потърсиш в Гугъл), т.е. Сони са "били някъде по това време", а Епъл са един паразит върху истински големите и велики фирми

Инересно защо модела на Сони никой не го знае, а гнилата ябълка стана номер 1 на пазара на смартфони, без да е продалвала преди това нито един телефон. Явно не е само кражба. Уникалната комбинация на хардуер и софтуер, които са интуитивно лесни за употреба. прави iphone толкова популярен.

Kогато Apple пуснаха първия си смартфон.... на пазара вече имаше смартфони от поне 5 години Със приложения, с тъчскриййн, и по-функционални от твоята играчка ( с GPS, с автоматични преводачи, офис пакети, ) Нокия си имаха СИмбиан телефони, много преди Apple да ги "измислят" HP правеха такива поне 4 години преди това, MIO , Сони... Само дечица като теб вярват на легендите на Apple Sy]o kato s ipod- хората от 6 години правеха mp3 плейъри, когато Джобс ги "измисли" Маркетинг насочен към плиткоумници

Само дето никой не ги е направил толкова добре, колкото Епъл. Вчера пробвах едно Глакси С3 - мислих, че за толкова години вече са настигнали iOS като гладкост на работа, нищо подобно. Натискма хоум бутона и след 3 секунди ми се затваря приложението, скрола е супер дървен, абе ако не си пробвал iPhone може да не ти направи впечатление, но в сравнение с него Android е много назад в твърде много отношения.

Аз съм с iphone 5.Всеки,който плюе по него....просто не може са си го позволи...

1200-1500 лева ли не можем да си позволим ??? Наистина си се взел насериозно май .. Просто искаме най-доброто, и това не е iphone

И какво има в него ? Наносим ? За тази цена е пълен шит. Ползвам 4s да не си мислиш, че само сънувам iphone. Не си струват парите, това е моето мнение.

iphone 5 случайно най-вероятно по погрешка е попаднал в Най-добър смартфон на годината

Imam galaxy s2 za telefon i iPad4 za tablet. Kakvo da vi kaja?! S2 e super, no edin den kato go smenqm opredeleno shte si kupq iphone. Ne me razbiraite pogreshno, no da imash galaxy s2 s android e vse edno da imash BMW 3.0 i da go karash s 50% olio i 50% benzin 89.

Аз съм с Huawei U8800 . Мога да кажа , че съм много доволен . Има 1Gb процесор , 512 Мb Ram памет и съм си го взел преди 1 година за цена от 96 евро . Мнението ми е , че по нищо не отстъпва на Iphone 5 и S3 , а цената му е в пъти по ниска. Въпрос на избор.

не е лош телефона знам го! Особено спрямо iphone дори го задминава по качество на изработка, за OS да не говорим. Въпроса ми е как си го взел за 96 евро, при положение, че дори в DX струва $246.20 ??

Да , прав си , цената му в момента е около 180 евро. Взех го от мобилен оператор с една година договор от Eстония.

Не обичам да коментирам но се присъединявам към едно от мненията че май само плюете и всички които са против продуктите на Епъл не са се и доближавали до тях. Аз не познавам мои колега който да са се докоснали до Епълски продукти и да се е разочаровал. Имам познати които не си купиха Iphon, само защото не искат да плащат за всяко приложение. Безплатен обяд няма. Всички качествени продукти струват пари а не да ги изтеглиш от нета.

Като някой напише високомерен тъп коментар, като този... Обривам се! Ай, стига с тази цена... Псевдо самсунг с самсунг процесор - който го прави китайска фирма с LG/Samsung части и 2 ламарини и СЕТ от патенти - повечето спорни и основен продукт на Епъл, като трол и айде Сиренето е солено.. Ние имаме 9 разновидности на мобилни на епъл - най-вероятно всички на пазара (без Китайския 5 който е леко по различен и ще дойде след 3 седмици) пишем апликации за около 25 устройства. И аз лично имам 4ка, петица просто не ми тябва макар и за работа. S2 ми е служебния, а бих ползвани НИКОЙ ОТ ТЕЗИ СМАРТОВЕ... Но S2ката поне сравнително си заслужаваше цената в началото (като беше многоп по производителна и с андроид, от колкото Ифона.) Най-удобен за работа, и ползеане наистина по работа е RIM.. дали curve ili Болд все тая!. Дадох си ги на Дъщеря ми и Жена ми и ме е яд. Защото нямам повод да си разкарам настоящите с новия BB q10 .. другото е гъзареене с нещо дето нито струва колкото се продава, нито има смисъл от него голям..

дкми

като те гледам как пишеш, си представям що за програмист си....

Не сме познати, но Аз ползвам iphone 4s. НЕ съм доволен. Да, хубав е и върши работа, но нищо особено за цената си. Работи ми стабилно и не подкряпям, че е бъгав. Мисля, че си е изживял времето.

forever iphone 5

Без да съм груб, ама като излезе iPhone 6, к'во правиш с т'ва forever?

а като излезе iphone 7s?

Galaxy S3 ползвам и мога да кажа че съм доволен. Макар и пластмасов, телефона e много фин и елегантен за разлика от "керемидите" с този размер на HTC и Nokia. Телефона е ултра бърз и големия дисплей определено го прави много удобен. Без да хейтя iPhone5 ми изглежда малък - просто като усещане.

jizast

Е, щом не ти пречи да си носиш раничка за телефона. Аз предпочитам нотебук ако тъй и тъй ще нося на гърба раница.

аз като те гледам, не предпочиташ и раница с таблет, а най-си препочиташ боклуците на патентния трол, каквито и да са те. Ако следващия iphone е с дисплей 0.8 инча повече (винаги малко изостават в нещата...), ти ще си първия който ще пише как точно толкова трябва да е дисплея, и нито повече, нито по-малко !

Ivan

Единствения, който има в себе си не една, а няколко нови технологии, е Нокия. Всичко друго са еволюции на нещо вече познато....особено iShit5...

Нокия? Нови технологии? Безконтактно зареждане, отнемащо 10 часа, фалшива реклама на камерата на телефона. Ползват снимки правени с професионални апарати. Има няколко статии от професионални фотографи на темата. Вземи да четеш повече, не цитирай брошури и рекламни карета.

Ivan

Ей, хейтърче...недей да говориш, като много начетен форумец. Не си пипал нищо повече от Нокиа Аша... или поне звучиш така:'( Аз съм със 920, жена ми е с 5цата, щото и е удобна за малката ръка...та знам за какво говоря...аман от теоритици :'(

Точно Лумиа 920 бие всички останали смартфони по всички параграфи и най-вече камерата. Покажи снимки правени с друг смартфон , които са по-добре като си толкова отворен

Гласувам с 2 ръце за HTC! От известно време ползвам ONE X - страхотна машинка.

до user: Аз пък от личен опит ти казвам, че телефоние на самсунг са на светлинни години по-назад от тези на Епъл :) Пластмасови,пръчки с бъгав и бозав софтуер мерси ама не мерси ...

Успешно ли навигираш ползвайки вградените карти на айфона? :)

Аз от две години ползвам Navigon, щото картите на Google не ми вършат работа. Откакто Apple пуснаха 3D картите, ми се случва значително по-често да пускам вграденото приложение, за да си правя виртуални разходки из различни градове по света (Рим, Париж, Ню Йорк и прочее) ... Инак, с вградената навикация съм обикалял из София, щото зарежда по-бързо от Navigon, и в блата още не съм затъвал.

Като започне да се коментира статия с информация за продуктите на Apple винаги се сещам за баснята за гроздето дето е кисело. И аз не ползвам продуктите им (не ми се дават толкова пари, като мога да мина и с по-малко) но това не ми дава основание да ги наричам "боклуци".

А дали случайно ти минава през ума, че всъщност повечето коментари против епъл идват от недоволни потребители ? Които са опитали гроздето и наистина е кисело ? Или за теб 25 лв. на месец за две години е фантастично "високо грозде" ? Аз имам айфон и съм страшно разочарован - не защото ми е "високо гроздето", а защото не съм фанатизирано зомби, което се прекланя пред изкуствено създадени икони ! В момента смартфоните на Самсунг са по-добри от айфон във всяко едно отношение ! Ама във всяко ! Пиша го от личен опит !

И с кой смартфон на Самсунг го сравняваш? Предполагам, че имаш два - айфон и някой на Самсунг и ги сравняваш? С кой на Самсунг?

jizast

Лъжеш най нагло. Никога не си имал iPhone, ползваш сигурно само SamShit пластмасови керемиди и ръсиш простотии по форумите.

Toчно ти си човекът когото няколко пъти тук засичат , че няма как да е потребител на iPhone , защото не знае елементрани неща за iOS с които всеки потребител е наясно. В България потребителите на iPhone не са толкова много и чак пък всички да са недоволни и да пишат тук вкупом :-) Нещо повече сигурен съм , че дори и Galaxy нямаш щото тате не дава пари за такива щуротии. Най-вероятно рутваш и прерутваш по два пъти на ден някой Jiayu , или нещо подобно и се радваш като малко дете на шарения екран и игричките дето подкарваш ....

Тая класация и номинираните в нея са пълен та*ак! Има Сонита, които слагат в малкия си джоб грозния Самсунг. А защо Ракия и нагризаната ябълка са въобще номинирани... платена класация...

Кои са тези сонита да ги видим ?

Xperia T