Коментари - Появиха се снимки на новия iPhone | IT.dir.bg
назад

Появиха се снимки на новия iPhone

В интернет бяха разпространени поредни снимки на новото поколение iPhone. Любопитното в случая e, че те са направени на самата производствена линия в завод на Foxconn – основен азиатски партньор на Apple.

Обратно в новината

Коментари - Появиха се снимки на новия iPhone | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ауууу много авангардно.Другите производители нямат право да доят вече кравите .Шотландците спират производството на уиски .....светът замира в очакване да му спрат кислорода.......всички се надяват някой да повърне отхапаното от Ябълката за да почне новата война за прехранване......Който сънува тия кошмари да се събуди - от нахапана ябълка даже ракия не става ако не и сложиш захар!

От две години ползвам прахосмукачка на Епъл. Много съм доволна. Поръчала съм си и новата им маша за коса. Адски е фешън. Можела да работи, дори когато не искаш.

Дали е iPhone не знам, но със сигурност е Китайфон :D

йееее супер яко само да го пуснат немам търпение ще си го взема на изплащане за 5 години и ще съм супер готин като го изведа у автобусу

Toва е производствената линия на Jiayu , които наистина са "досущ" като американските си братчета .... G5 e точно копие на iPhone5 ... само дето никой не знае на кой месец угасват необратимо и даваш още 200 долара за нов :-)

Ти май се изказа неподготвен,след около месец започват продажбите на Jiayu G4,а ти говориш,че G5 бил досущ като iPhone5.Къде си видял това,ако можеш да ни светнеш и нас или ни мислиш за пълни балъци и кой ти каза,че изгасвали след два месеца.Единствено Jiayu G2 прилича на Samsung S2.

Признавам си, трудно ми е да си плащам лизинга на Айфона и съм подивял Яд ме е че по-богатите от мен минават тънко с добри телефони а аз уж да изглеждам по-така и се набутах с лизинг

Tук линковете са забранени . Затова потърси в Google : GIZCHINA JiaYu G5 и ще видиш как ще изглежда . Аз не виждам разлики с iPhone 5... Да , сега ще излиза G4 , но това не пречи вече да са готови с прототипа на G5 . Китайците пускат нов модел на всеки 3-4 месеца. не съм казал , че угасват за два месеца . За разлика от Samsung или Apple при които още има много хора с първото им поколение смартфони , при Jiayu и подобни никой няма телефон по-стар от година и нещо , та да сподели колко е издържал. То си е котка в чувал :-)

От тези снимки мога да кажа на 101%, че това е производствена линия на реплика.

На снимките виждам само китайски телефончета.

Същия като всичките си китайски братчета Но!!! Много по-скъп

Едвам го разпознах - коренно различен е от досегашните ... Дали е "иновационен" - в смисъл дали е с "изящен алуминиев капак" ?

със сигурност има иновации. Примерно - снимките му са още по-розови, а картите те водят все по-далече от дома ти !

Se taia

И ъглите му са по-заоблени :)

iphone 7s! От Епъл...Епъл....!

Епъл??? Няма такава компания!!! Виж Апъл е нещо друго!