Коментари - Български космически прибори на борда на МКС | IT.dir.bg
назад

Български космически прибори на борда на МКС

Транспортният космически кораб "Прогрес М18М" се скачи автоматично с Международната Космическа Станция, доставяйки материали осигуряващи жизнената дейност на космонавтите и апаратура, в това число и за провеждане на научни изследвания днес, в 00:40 ч., съобщиха от БАН.

Обратно в новината

Коментари - Български космически прибори на борда на МКС | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

StamOff

Спокойно Бат ви Бойко ще се погрижи да няма нищо Българско никъде :)) Са като умрът от недохранване и последните учени от БАН, на тяхно място ше бъдат назначени, милиционери и бистришки тигри :)

Българо-Руска-Американска космическа експедиция: Космонавти: куче Лайка, Шимпанзе Джери и инж. Тенев. в радиото се чува глас: - Лайка изстреляй ракетата в космоса. и кучето натиска няколко бутона и ракетата тръгва. Нов глас от радиото: -Джери , изведи ракетата в орбита и приготви за скачване с МКС. и шимпанзето Джери натиска няколко бутона и след малко нов глас от радиото: - Тенев нахрани животните и НЕ ПИПАЙ НИЩО !

не я ли измериха тая радиация най-накрая. от съветско време само нея мерим

Тирбушон, отварачка за консерви и комбинирана нож-вилица. Алпака!

значи от години се работи на високо ниво, а хер флик последните 3 год. се скъса да критикува бан. пак не е бил в час горкият.

Абе те руснаците постоянно изпращат разни неща, ама хич не са на високо ниво... Там колкото по-ниско ниво, толкова по-работещо...

Ама е видно, че руското работи. А не отива по музеи като американските совалки.

Т.е. искаш да кажеш че някой праща в космоса някакъв товар ей така... просто си изстрелва боклуци.Провери колко струва едно изстрелване на ракета и раздели тази сума на полезния товар за да видиш колко струва един килограм изведен в орбита и тогава продъжавай да си говориш глупости.