Коментари - Свръхмасивна черна дупка поглъща Млечния път | IT.dir.bg
назад

Свръхмасивна черна дупка поглъща Млечния път

Свръхмасивна черна дупка, която постепенно поглъща галактиката Млечен път, расте с по-бързи темпове, отколкото учените са предполагали, че е възможно, пише в. "Дейли експрес", позовавайки се на резултатите от британско проучване.

Обратно в новината

Коментари - Свръхмасивна черна дупка поглъща Млечния път | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Черните Дупки са значи лакоми да но по гадното е какво ще стане като скочиш в самата черна дупка тогава като скочиш в нея сигурно има да си патуваш в нея свободно в пространството

Впрочем, според някои нови религии, след смъртта, така и така душата отивала там :) Тоест Бог бил все пак на небето. В т.н. дупка

Аз се изнасям не искам да ме изсмучи дупката !

Аз пък ще остана. Нека смучи

Хахахахаааааааа Тук има ацки криви парчета! Как и къде пак намерихте и направихте връзката с политиката??? Хохохохохохохоххооооо Ако взема и препсувам някого (не всички, а само по-горе изброените) на майка, сигурно половин ден ще давате откат на тема ББ, Цв.Цв, Мвъ-Мвъ, БеСеПе, СеДеСе, ЦеКаПе, МенГеМе и т.н. Хъхъхъххъхъъъъъъъъ УжасТ

г-жо Фъндъкова запълнете тази дупка моля, но по бързо.

Не се бойте! Това са догадки на учените изградени в/у теории и предположения и симулации в които входните параметри си ги измисляме и вкарваме ние самите!

"Ужас! Ужас! Ужас от всякъде, драги зрители!!!" /познайте от къде е цитатът/

Нищо не е случайно и всяко нещо в природата си има обяснение,а тя никога не греши.Нищо не се губи в природата,а само се видоизменя и сменя притежателя си както и нищо не е вечно!

И в БГ има черна дупка!Чувствам я по портфейла!Иисмукан е отвсякъде!

казват - СВЕТЪТ Е ОЦЕЛЯЛ,ЗАЩОТО СЕ Е СМЯЛ. но зависи на какво се е смял светът.защото да се смееш на една сериозна научна тема за Земята и всемира, е достойно за снизходително смехотворно отношене.

Станишев е виновен!

Украинския капут е виновен за ситуацията в БГ. И не само той, всички другари от политбюро са в кюпа! Ваща мама комунистическа, как пък не се изметохте.

Черна ДУПКА? АСФАЛТ ПАшА ЩЕ И ВИДИ СМЕТКАТА

Мдааа...Черни дупки съществуват, и найстина топ физиците в света се опитват да разберат повече за тях. Дори се предполага, че всяка галактика има такава дупка в средата. Така или иначе тези обекти в момента биват следени много и се надявам да знаем повече скоро. Това, което обаче е измислица, е че много бързо били поглъщани обеките. Дайли Експрес е най- жълтата пееса тук в UK. Те така най- обичат да пишат. Все апокалиптично. Ако не е буря дето ще отнесе половината емя то ще е черна дупка или бяло джудже:)

Дир, вие още ли не сте разбрали, че черни дупки няма?

Нещата от живота който ни заобикаля са едно ,а тези на които дължим съществуването си е друго!Трябва да се замислим дали да продължаваме така ,да се ядем като кучета един друг или да разберем защо себеподобните ни събратя днес са тук наричани от нас "извън земни"!

Хей, вие там в Банско съсипахте планината

Такива новини, макар и далеч от ежедневието на хората са полезни за любознателните! И за успокоение на тревожещите се за бъдещето: днешните учени, нито знаят какво наистина са черните дупки, нито тяхното развитие! А още по-малко знаят за света - все пак познатите материя и енергия са не повече от 10-20% от Вселената, всичко друго е с непознат характер!

но кога е?

може би е шега.

Уважаеми керванджийо, Материали като този са безкрайно интересни за любопитните и се публикуват именно за подобна аудитория. Такива новини касаят не дребното земно битие на хората в момента, а живота на космическите обекти от ранга на планети, слънца галактики и прочие. Времето, приравнено към човешката мярка, е невъобразимо. Например: Знае се нашата звезда (Слънцето) ще погълне Земята след около четири и половина МИЛИАРДА години. Но никой не го тресе ужас от този факт, защото човечеството се надява дотогава да намери подходяща планета, която да колонизира и така да се спаси от гибел. Това обаче е сфера на философски и космологически проблеми, където нещата нямат еднозначен отговор.

Факт!

Единствената черна дупка която , доказано, поглъща всичко и то със страшни темпове е управляващата ни клика начело с ББ

ПУСТНЯК!

Онегавон

Врачанец, а? Що си изял "и"-то?

Вие подигравате ли се с нас? Допреди два месеца ни надувахте главите с календара на маите и края на света, сега подхванахте черните дупки.Хич, ама хич не са прави вашите майки.

Не се газирай... то не се знае дали живота на земята ще оцелее още 100-тина години, ти за милиони напред си се запритеснил... :)

Животът е като стълба в кокошкарник - къс и наакан.

Тъкмо се успокоих от вчерашния ужас че след 200 000 000 години живота на земята ще се погуби,пак ще ме тресе цяла нощ от тази черна дупка дето ще погълне нашата галактика и то с небивал апетит! Товарищи ученные,доценты с кандидатами, Моля Ви систематизирайте всички космически и земни ужаси и ни ги поднесето наведнъж! А то какво? Още немогат да се намерят свещи след като се заговори за 21.12 2012 г. Хич бива ли да не сме подготвени като ни емне черната дупка? Някога на земята са живяли истински пророци,но се навъдили и много лъже пророци и настъпило пълно объркване! От тогава хората не вярвали вече на никого... Уважаеми редактори Не зная от къде е взет материала за тази статия но ще Ви кажа че за мен е непълен Например не се споменава след колко време ще ни погълне тази чернотия! До тогава кервана ще върви а............................

имам чувството, че с научните новини тук се движат доста назад във времето. постоянно измислят топлата вода или колелото.

Едно е сигурно. Ще се мре!

Ще се мре,брат,но от глад и простотия !

Ние в черна дупка си живеем, те намерили с кво да ни плашат.

Не задължително в този ред...

т.е. невежество най-вече!!!