Коментари - Челябинският метеорит се търгува в интернет | IT.dir.bg
назад

Челябинският метеорит се търгува в интернет

Сътрудници на руската полиция са разкрили няколко души, които са пуснали в интернет обяви, че продават парчета от метеорита, паднал на територията на Челябинска област, предаде ИТАР-ТАСС, цитиран от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Челябинският метеорит се търгува в интернет | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

val55

Те добре продават, за да може и други страни да анализират останките. В случая хорска му работа, гледат сребърниците, а не оцеляването. Защо никой не пише, че и трите НЛО са свалени, или по точно взривени с лъчеви оръжия. Само не се знае на кой са? Дай боже Земята да има антикосмическа защита независимо на кой е, защото ако не ги бяха взривили не ми се мисли, какво щеше да стане при тия мегатони. Три взривени НЛО за такъв кратък период от време не е много успокояващо за всички. С каква ли мощност трябва да е това лъчево оръжие, за да взриви плътна маса? 10 000 тона, поне така пишат някои. Тепърва, ще се уточнява. В даден момент от записа видях /гледах много, но незнам кой точно беше/, че за около 5-10? секунди след навлизането в атмосферата /от началото на следата / един лъч, като мараня следваше НЛО- то, и то на 10??? километра височина се взриви с много ярка светлина. Имаше, и други по слаби експлозии и разриви. Мисля, че първо се взриви НЛО над Турция, след това над Куба /може и да съм объркал реда/ и последното засега, това над Русия. Разбира се най големите НЛО. Дай боже да си имаме защитници, защото с тези политици, които управляват света ни е спукана работата. Ако има физици би могло да се изчисли горе долу, каква енергия е необходима на този лъч, за да взриви такова тяло с такъв тонаж и скорост. Много мощно оръжие, ако удари директно Земята. Много, ще ми е интересен резултата при изчисленията. В живота и вселената случайни неща няма! Все отнякъде знам!

Това къде го прочете ?

val55

От различни сайтове гледах, български и чужди. Записи и коментари. Много бързо изпокриха някой неща. А това, което видях от един запис, това съм написал, защото лично за мен си беше лъчево оръжие. Лошто е, че после търсих да намеря този запис, но неможах да го открия никъде, където съм гледал, за да съм по точен. На практика ходи доказвай, като нямаш доказателства. Случайни неща няма! Всичко добро!

Има такава защита земята и тя се казва "атмосфера". Извади си учебниците по физика и си сметни сам 30 километра в секунда, по 100 000 тока какъв импулс прави, и отрицателно ускорение до 1 километър в секунда за 10 секунди по тази маса каква енергия генерира в топлина и сам ще се сетиш как се казва "оръжието", което "гръмна" "НЛО"-то. И спри да вярваш на всичко, което "една жена каза" в интернет. А, и намали малко филмите от Холивуд.

val55

Далеч съм от мисълта да убеждавам някои, за каквото и да е. Само пиша за това, което съм видял, а аз съм виждал такива неща, които вие нито във фантастичните филми сте гледали, но даже и в най големите ваши фантазии сте си представяли. Споко, това което има да става, то ще стане добро или лошо. Може би е станало, и преди да се случи....

Това се казва да ти паднат парите от небето... :)

И както ще кажат разконспираторите: "Метеоритния дъжд е бил за да прикрие основната цел на империалистите - атаката на Чебябинск с многото секретни военни заводи"