Коментари - Изчисления предричат ограничен живот на Вселената | IT.dir.bg
назад

Изчисления предричат ограничен живот на Вселената

Учените все още подреждат детайлите от миналогодишното откритие на Хигс бозона, но събирайки цифрите, с които разполагат, прогнозите за бъдещето на Вселената не изглеждат никак добри, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Изчисления предричат ограничен живот на Вселената | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

:)) Радвам се че живота ми ще свърши преди края на вселената. Да му мислят живите след мен.

Много се кефя да чета "коментаря на тъпанаря". Алоу, многознайковците, всички са се смели на физика, предположил, е електромагнетизма е вълна, преминаваща през вакуума. После се е получила електромагнитната индукция. Сигурно в Хирошима и Нагасаки са се смели на един друг физик, който е казал, че пространството е криво, а енергията е еквивалентна на масата по с на квадрат. Смели са се, докато не са усетитили въпросната енергия по един, бих казал непосредствен начин. Та, накратко, не се смейте на физиците.

Ми...., на, китайско производство.

Ами след като ,,ВРЕМЕ''е величина която съществува единствено на земятя.Кой се осмелява да да изчислява времето на вселената.

Тези "учени" са само едни лапачи на огромни средства.Никога нищо не са открили и никога няма да открият.Без такива като тях науката щеше да напредне много повече в полза на хората.Платени корпоративни плъхове.

Вече ми олекна на душата.Знам - няма да умра от глад...

Не стига че живеем в менте държава, имаме долнокачествени управници, ми са и вселената ни била с дефекти и второ качество. Това е съдба.

който не вярва - да провери

един баща толкова искал сина му да стане физик че го биел не с колана ами с ток.

milarbg@

По конкретна информация като дата и час няма ли? Може да съм зает нещо и да го пропусна края на вселената след няколко десетки милиарда години. Впрочем, не забелязвате ли, че на пророците вече не им е достатъчно да пророкуват края на човечеството, ами посегнаха и към края на вселената.

Спокойно, учените ще имат достатъчно време да променят някои от параметрите на бозона и на другите субатоми, докато ние се занимаваме с по-едрите бозони и атоми.

Ами Края на Вселената? Ще изпуснем най-важния момент. Гледал съм го. Нищо не струва каза Зейфод. Просто един МЯЛОГ. Какво? Обратното на голям взрив.

Аз, отивам за бира докато има време баси.

Не е зле да сменят дилъра чат-пат. Ще циклят около откритията си поне още година и най-накрая ще излезе,че тва не бил хикс бозонът.Или,че са сбъркали в изчисленията.Изобщо всякакво набутване и обяснение на необясними все още неща със математически изчисления е все едно да се опитваш да поправиш микроскоп с лопата.Става - ама вече никога няма да е същото.

Тъкмо се примирих с мисълта, че под Тихия океан се оформя супервулкан, Слънцето изчерпва водорода в ядрото си и свръхмасивна черна дупка поглъща Млечния път. Сега с това апокалиптично нападение срещу Вселената вече ме разбиха...

чувството за хумор няма да умре!!!!:)))

И за капак Бойко се спомина....

Кой каквото ще да казва...най опасен за човечеството е българският политик,от която и ще партия да е,особено ако е политик "бизнесмен" като Киро Домусчиев,Валентин Златев ,някой си кобургов,доганов ,станишев,офч. или пък Б.Б.

След хиляда години хората ще се смеят на сегашната наука и в частност на смятаните за верни към момента неща в теоретичната физика, както сегашните хора се смеят на вярното за времето си схващане, че земята се крепи на четири слона или кита. Но поне е интересно да се спекулира кое какво е и има хляб за журналистите.

(края на Вселената) -я камилата я камиларя...

Уф, как се ентусиазирах. Бях разменил втората и третата буква от третата дума в заглавието... Ама бързо се усетих. Сега, относно предвиждането ... ами не му вярвайте на 100%. След пет години учените ще намерят някакво друго явление или свойство, които ще обърнат прогнозите на 180 градуса...

Добре, че ме успокои! Таман се чудех къде да се изнасям, като настане сублимния момент!

Всяко начало има своя собствен край. А само аз съм безсмъртен!

Ти ли си, бат' Бойко?!

човечество тогава няма да има, но като тема е интересно.