Коментари - Това е най-малкият мобилен телефон в света | IT.dir.bg
назад

Това е най-малкият мобилен телефон в света

Японската телефонна компания Willcom представи най-малкия мобилен телефон в света. Телефонът WX06A е с размери 32 x 70 x 10,7 мм и тежи само 32 грама.

Обратно в новината

Коментари - Това е най-малкият мобилен телефон в света | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей, това с мобилната антена е много яко!!! Дали ще може да се използва и за моят iPhone 5? Много съм доволен от него и е най-якото нещо в света, но от време на време губи обхват. Ако му сложа една мобилна антена и ще избие рибата!!!

"Той върви с мобилна антена, за да се подобри обхвата". И с една раница акумулаторна батерия осигуряваща автономен режим на работа цели 3 часа!!!

Това си е чиста рекламна изцепка. Китайският "Xun Chi 138" е с размери 32х67х10.9мм и е пълноценен телефон, а не някаква кибритена кутийка с екранче. XC138 има цветен тъч екран (!), батерия, която държи 6 часа, камера, mail-клиент и плеър за mp3, mp4 и 3gp. И китайците си го продават поначало като телефон за тийнчета...

Има няколко GSM телефона с размер на нормален часовник.

Имам приятелка, която си е взела от Испания още преди година толкова малък телефон. Не е нещо иновативно ..

Много е як телефона. Бих си го купил. 100 пъти по-добре от една 'айсектир' тухла в джоба!

E кисело е грозденцето =)

Два айсиктира съм купил - един на жената и един на майка ми. Аз съм с най-скапания телефон в къщи, именно, защото е малък. Дори децата ми са със смартфони.

и ти ли си 'богат' с 1200 лв в джоба ? Аман от това грозде бе! Яж си го ти

jizast

Ами купи си SamShit за да видиш какво е малък телефон в джоба :-D

Нито АйСикитира, нито СамШиита важат вече. Откак излезе Sony Experia Z, двата гореописани боклука никой не ги купува. Е, става да се ползват за аларми да се събужда човек сутрин и да си свети с екранчетата им, кого спре тока (докато намери свещта).

Според мен ще е практично за малката клъч чантичка на някоя дама.

кой ще купи това чудо?

Аз, стига да го пуснат тук. Имам най-малкия телефон на пазара (Нокия 2630) и ако се появи по-малък е доста вероятно да си го купя.

Симо Симов

Опаа, грешка ... И аз няма да го купя. Това е тухла дебела 1.07 см. По-обем може да е двойно по-малък от моя, но най-важната размерност му е зле.

Жокер ! Сони-Ериксон разгледайте си старите телефони от преди 10+ години и ги осъдете тия жълтури ХАХАХА :) Упс то те същите били ...

Намирам идеята за много добра. Ако струва до 10 евро бих купил за децата без страх, че може да се изгуби, счупи или каквото и да е там ....

Недей! Моля те! Могат да се задавят!