Коментари - Първи снимки на Samsung Galaxy S4 mini | IT.dir.bg
назад

Първи снимки на Samsung Galaxy S4 mini

Преди представянето на Samsung Galaxy S4 се заговори, че смартфонът е част от по-голям проект с кодово име "Project J", в който ще видим и по-малка негова версия и допълнителни устройства и аксесоари. Благодарение на сайта SamMobile вече може да видим как ще изглежда Samsung Galaxy S4 mini и да научим малко повече за характеристиките му.

Обратно в новината

Коментари - Първи снимки на Samsung Galaxy S4 mini | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

самсунг ваве гт 8500 ползвам корпуса му е алуминиев и телефона изглежда в пати по-добре от новите им модели и се отваря много тарикацки с едно плузгане,а новите са с едни грозни щифтове и като почнеш много да го отваряш може да се счупят! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

никога баш нема а си зеем тоо те КЕНЕФ. 6310 и тфа там

Ква е тая плазма бе майна :))) Тия таблет или телефон за джоба правят

Ако Шекспир беше жив, щеше да напише: " Айфон или Самсунг - това е Въпросът!"

Моля продалите кравите си на село за АйФончи да не се обаждат от коневръза :) Самсунг смачка Епъл и сега им подскача по главите :)

WOW! Правят мини версия на джапанката. Брей, колко ли балъци ще се излъжат да дадат пари и после ще установят как са се набутали - ни софтуер, ни хардуер стават за нещо.

Samsung е южнокорейска фирма...

Джапанка идва от формата на грозотията, не че е направен в Япония. Аман от тъпаци!!!

Тва е отдавна запазена марка за айфон феновете :)

Погледни в огледалото и ще видиш какво? Кон с капаци! Не ползвам SAMSUNG, нито недогризана ябълка, но .... ми е писнало от такива късогледи и тесногръди хора.

те балъците се лъжат с Ios - обоже даже 1.3.6 отскоро и все тая и с лилави снимки се лжат балъците))) аа да не забравя и с "точни" карти също.....00)))смехурко си ти май а колко ти остана да изплатиш айфоня дет и "мноу фиешън" а? щот друуту ни стаа нали ?))))

Ама как си личи, че iPhone не си виждал дори. Лилави снимки??? Тестовете показаха, че Галаксито при същите условия създава същия лилав флеър, нарича се дифракция на светлината и го има и в най-скъпите ми обективи. Схвана ли, май не?

Супер телефонче. iphona май е с по-добър екран обаче

пък "изящният" му алуминиев капак е извън всякаква конкуренция нали ???

да, по-добре е от сдъвкана пластмаса втора употреба от такава обикновенно се правят щипки