Коментари - Отглеждат човешко сърце в лаборатория | IT.dir.bg
назад

Отглеждат човешко сърце в лаборатория

Изследователи в Испания оповестиха, че са близо до отглеждането на човешки сърца извън тялото за трансплантации, съобщи "Уолстрийт джърнъл", цитиран от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Отглеждат човешко сърце в лаборатория | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А, морал и съвест могат ли да се отглеждат в лаборатория? Имаме страхотна нужда! Като се почне от ГЕРП и се мине през всички съществуващи партии... всичките са с недостиг на тия два компонента? Мерцедеси им купуваме, обаче морал и съвест им липсват най-много!!!!

Както всяко откритие и това ще бъде " откраднато" от откривателите, тъй като има двояко предназначение. От една страна с присаждане на ново сърце може да се спаси човешки живот , но от друга страна ни приближава до човеко -роботи/ роби, каквито могат да бъдат създавани според интересите на владетеля.

Спри филмите, бе!

Прав си ...но все пак ще бъде открито !! Бог си знае работата ... и тези хора които правят тези опити имат своята роля....

Колко интересно! Ние българите освен печки за дърва и бойлери за вода, друго май не произвеждаме, но яавно сме наясно с разработките на последните най-развити технологии! А, и с това как се "крадат" резултати, защото не можем да се сетим, че някой може да си защити изобретенията! Много българско мислене! Мислене на хора, които живеят примитивно и са принудени "да крадат" - къде идеи, къде пари, то технологии не им трябват - за печката на дърва си трябват дърва! Приятен ден!

Глупак! Ти знаеш ли какво значи да имаш сърдечно заболяване? Знаеш ли какво значи да искаш да живееш и да си зависим от развитието на медицината?

Една добра новина за много отчаяни хора, една добра новина и за науката... Браво !

който слушка и/или има парички - има сърчице. който не слушка... нямаааа... за циганите - по едно безплатно.

Добра за науката.. за нуждаещите се не чак толкова. Нали се сещаш кой ще може да си го позволи.. аз изобщо не вярвам, че ще е широкодостъпно..

значи, като не ти изнася нещо във финансовата си част, хващаш се, строиш си лаборатория и почваш да отглеждаш сърца. не виждам къде е проблема? иначе по темата - уникален пробив на науката!