Коментари - Телефон с Android за $10 000 - заслужава ли си? | IT.dir.bg
назад

Телефон с Android за $10 000 - заслужава ли си?

Новият модел на британския производител на луксозни мобилни телефони Vertu с цена близо 10 000 долара е повече символ на социален статус, отколкото смартфон.

Обратно в новината

Коментари - Телефон с Android за $10 000 - заслужава ли си? | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и какво му е на андроида? Oбърка на някои хора бизнеса, това е.

Това е един от редките случаи когато Ейпъл могат да имат основателни патентни претенции Идеята телефон, който струва малко да се продава скъпо за да се лъжат пейзаните е на Ейпъл и на практика е същността на фирмата

ФъК ЮЮ ,мен :)

Няма ли най-накрая да разберете, че компанията е Епъл, а не Ейпъл!

Как да разберат, като ползват Андроид. Доказано е, че той се ползва от низшите класи на необразовани селяни с влечение към грозното.

не е епъл а е апъл.

Бутонът за специални поръчки, напълно оправдава цената!

Искам свирка!!!

мани, за тея пари най-вероятно ще ти пратят някоя от околовръстното.

Търговията е най-голямата измама.Всички дрехи се поръчват от различни марки в едни същи шивашки цехове с различни етикети, коли,телефони, компютри, таблети всичко е пародия и китайска смехория за хора с малко мозък.

От поста ти е ясно, че не си носил качествени дрехи и не си шофирал скъпа кола.

Специално за дрехите е така. Все боклуци, но някои на тройна цена заради името.

всички дрехи, маркови и не маркови се шият с еднакви материали в бангладеш и индия. Cамо че на някои им лепят етикетчета Tomi Hilfiger да дигат самочуствието на комлексарите.

Изобщо не си прав копеУе

НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА ЩОМ НЕ ОГРИЗКА НИ ГУ ЩЪ НИ И ФИЕШЪН КИ

а аз си мислиш че съм супер газар с моето алуминиево телефонче :(((

Тъкмо сега му евремето, с новия Верту да се спретне едно събитие, където да бъдат поканени новите - стари политици с обещанието, че ще им бъде подарен по един безплатен телефон! После от скритатат камера на блъсканицата на входа може да се качи хубаво клипче в Тубата... :)

Голяма перверзия е на телефон за толкова пари да му сложат крадения безплатен Хандроид. Това е като на компютър за милиони долари да му плеснеш една безплатна антивирусна! :)

говориш глупости, 'перверзнико' :) На машини за милиони долари, дори и суперкомпютри им се инсталира Линукс (безплатна,свободна ОС). Това е и философията на Андроид - работи ина телефони и за $50 и за $10 000.

Se taia

Все едно да кажеш, че и iOS е краден :). Ама какво ти се чудя, ти си от гордите притежатели на iШит, дето всичко друго за тях е боклук.

Голяма част от телефоните, които не са iPhone и не работят с iOS наистина са боклук. Казвам го от опит. Безплатните и отворени системи няма как да бъдат защитени като хората или да бъдат достатъчно стабилни за работа.

Aбе ти като баба ми, едно си знаеш едно си лаеш. Eпълската платформа каква беше, я си спомни? Oрязано, крадено и нескопосано подобие на free BSD.

няма смисъл да му пишеш, никога не replyва. Хейтва нещо срещу Андроид или Самсунг и изчезва - на такива им викат тролове

Лесно ви е на вас малоумниците..

Ти ползваш безплатна версия на линукс. На големите сървъри вървят платените версии на линукс, където влизат тестваните на безплатните версии модули.

Хем безплатен, хем краден ... з

Верту е или беше марка на Нокия и най-вероятно всички телефони до сега са били с операционните системи на Нокия, като Симбиан Мии гоу, ако са я продали на някоя фирма, естествено е да започне да прави Верту с други операционни системи, защо не с Андроид, все пак тя е най популярната.

Без значение каква ОС ползва, това са грозни телефони за хора с пари които не знаят какво да правят с тях.

Един човек, който е бил и много беден и много богат е казал следното: "Единствения проблем по-голям от това да нямаш пари е да имаш много пари".

тази цена е сигурно щото телефоните с Аднроид са за 'бедни', а 'богатите' имат iphones на цена под 1/10 от този :)))) Към самозабравилите се Apple фенчета, мислещи се за богати: ето това вече 'грозде' е 'кисело' !!!!

Не си редовен брато имаш някъде късо по невроните ;)

пазар за такива дивотии винаги ще има. Cветът е пълен с тъпи свирки и комплексирани милионери.

Bсеки телефон, независимо от марката, хардуера и софтуера, струващ повече от 10 € не си струва.

Производствената цена на iPhone е малко под 150 USD; Е, за сметка на това има малоумници, които дават по над 600 usd, за да си "купят" имидж ;)

Нали си наясно, че никой не продава на производствена цена и че производствената цена не включва разходите за софтуер и разработки?

Е от заглвието, че е с Андроид е ясно, че и за 1 лев няма да си заслужава.