Коментари - Facebook представи загадъчния си Android проект | IT.dir.bg
назад

Facebook представи загадъчния си Android проект

Най-голямата социална мрежа в света Facebook представи нов софтуер, разработен за мобилни телефони с операционна система Android на Google, предадоха Франс прес и Асошиейтед прес, цитирани от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Facebook представи загадъчния си Android проект | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От толкова статии по толкова сайтове, никъде нищо не се написа за защита на данните? Щото така както го показват, който ти вземе телефона и ей така ще ти влезе в акаунта, ще ти гледа снимките, приятелите, кой кво написал и прочее.

А защо,изобщо имаш фейсбук,щом не искаш да знаят какво си писал на "стената на плача" и не искаш да ти гледат приятелите? Колкото за сигурността,ти сложих"+".Ама само за това!

И какво точно му е загадъчното? Нищо загадъчно няма тук. Има хора са малко мозък,но много свободно време,които си избиват комплексите като хейтват или лайкват.Ами щом има такива хора,значи има потребление.А щом има потребление,ще има и приложение ! Приятен уикенд на всички!Починете си добре и майната им на фейсбуците!

Чалгаааа, превзе всичко

Така се прави бизнес - едно просто приложение но много шум под формата "грижа за човека". Нашите производители на "салам" ряпа да ядат

Това нещо не е за нормални хора.

Дрън дрън. Ако не искаш фейс (като мен) просто го изключваш. Ако пък го искаш - намираш си го и си го слагаш.