Коментари - Samsung Galaxy S4 идва в България този месец | IT.dir.bg
назад

Samsung Galaxy S4 идва в България този месец

Този месец Globul ще предложи новия флагман на Samsung - Galaxy S4, който ще е наличен в търговската мрежа на оператора в два цвята – бял и черен. Компанията стартира предварително записване за информация относно смартфона на интернет страницата си.

Обратно в новината

Коментари - Samsung Galaxy S4 идва в България този месец | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Телефонът на 2013 год се нарича HTC One - евтината пластмаса на Сумсанг не впечатлява с нищо.

Напиши в Гугъл "Intel atom z2580 vs Cortex-A15" да видиш за какво става въпрос. Дори стария Cortex-A7 бие интелския по производителност.

те сега ще дам 1300лв за телефон

Просецор само с 4 Ядра!!!!!!!!!!!!!!! и то за телефон. Малко е ;) Повече ядра трябват нам да ни расте ..............

Винаги много се забавлявам с коментарите за новини свързани с епъл и самсунг. То толкова омраза и комплекси се леят, виц след виц. Много е весело. ДИР, пускайте по-често такива новини :)

Пластмасов боклук, я пуснете на пазара Самсунга и новото Леново К900, ще си купите Самсунг ама друг път. За кво пускат Леновото първо в Азия, Да им разбият монопола. Онова е бижу, а не скапан палстмасов боклук

Много ти разбира главата пък на тебе от технология. Може да си го закичиш това "бижу" някъде. Хората избират функционалност и бързодействие, а не само дизайн.

Точно при Галакси не знам за какво бързодействия говориш. Натискаш хоум бутона за изход от приложение, но то се затваря след 3 секунди. Евала, 4 ядра процесор, а работи по-бавно от iPhone 4-ката.

Кога ги намери и двата телефона, кога ги сравни :) Или пишем глупости да запълваме времето :)

За 1300 лв,ще изкарам чудно моренце в Гърция,а пък нека ми е зле дори със стар Sony Ericsson Walkman...

Абе друго си е на Малдивите с телефон за 1300 лв. Като бонус ти расте трибуквието :)

Виждам това са ти мечтите ...докато не може да си го позволиш що да не похейтваш.

Мда, искам един но 1300 ... мамка му, това е телефон все пак. Ще чакам Глобул да го пуснат на промоция по 200 и тогава :)))

Сбогом i-shit ... Едва ли някой нормален би предпочел алуминиевият капак на iphone 5 пред всичко останало, за което се сетите от Самсунга ! Не мисля, че има и един показател, по който айфона може да се сравни с новият Самсунг ... освен по алуминиевите капаци - там айфона е "флагман" ха ха !

Не ти ли писна да пишеш глупостите си бе? Че си ненормален ни е ясно на всички, я вземи се скрий. Орева света колко много са те разочаровали Епъл и как си си дал парите за iPhone, все едно някой те е карал. Много нормални хора предпочитат iPhone и алуминиевият капак няма нищо общо с това.

Без него няма да е същото ... :-)

Аз пък имах Айфонче, после имах Galaxy S2 и съм толкова разочарован и от двете платформи. В петък отивам за новото Блекбери - първия ми смартфон беше от тях и не са ме разочаровали.

Събудете ме на S75 да си зема един!

Не гледай умно Българино, а незабавно ипотекирай панелката и юруш на новата гъзарийка!

Колко ли трябва до ти е куха лейката, че да изсипеш 1300 за телефон...

А де, питай самсуляците и айфонците.

Защо да не дам щом имам...нямам жена и деца,живея сам,нямам кредити и не дължа пари на никои...плащат ми добре!!! Да пестиш на младини е все едно да си пазиш онази си работа за старини !!!

Ей, много ме кефиш да знаеш! В 1 клуб членуваме явно;) И аз съм на тоя принцип, но ще си го взема с 8 ядра и оттук, че с О2 ми идва леко, хич не се усеща като си upgrade-неш договора ;)

И на това ли ще му се троши екрана?

не. Това го слагаш на релсите, влака дерайлира, но екрана му - здрав !

А поне подаряват ли една дръжка за лопата?

Пластмасови боклуци всякакви нашите мобилни оператори ги внасят едва ли не в деня на световното им пускане в продажба, а за iPhone всеки път се правят на интересни, пък специални тайни партита, дето ги раздават само на тяхни хора, пък предварително абониране да те известят, кога ще бъде наличен, което те не правят, пък малко бройки им заредили и не стигнали, така чаках 2 месеца да се докопам до бройка. Смешници! Никога повече БГ оператори, човек като иска си купува директно от производителя.

Съгласен съм, но не забравяй къде живеем...на гъ*а на географията. Аз като искам нещо...има си амазон ибей и прочие. Конкретно за модела...поредната пластмасова сапунерка дето те пита всеки...настъпвал ли си го или така си изглежда:). И аз бях фен на iphone но вече не. Новият ми телефон ще е htc one.

HTC One? този без слот за карта памет, несменяема батерия и 4М пиксела камера? Личи си че си имал айфон :)