Коментари - НАСА дава $18 млрд. за изследване на космоса | IT.dir.bg
назад

НАСА дава $18 млрд. за изследване на космоса

Администрацията на САЩ планира да изразходва през финансовата 2014 година сумата от 17,7 милиарда долара за изследване на космическото пространство. Това съобщи ръководителят на американското космическо ведомство Чарлз Болдън, цитиран от световните информационни агенции.

Обратно в новината

Коментари - НАСА дава $18 млрд. за изследване на космоса | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Драги "xyz", САЩ освен пластмасовия макет на "Фридъм" направиха пластмасови макети на Луната, на който кацнаха. Сега са направили пластмасов макет на Марс и по него се разхождат роботи-ровъри , изобщо "Да живее съвеЦкия съюз най-съвеЦки на земното кълбо"!

Щели да го изследват. Аз го знам космоса. Направо да ми преведат парите.

Нищо не са тия 17-18 милиарда. Военните от САЩ ги изгърмяват за седмица.

Я да направим сравнение за 2014: - бюджет за отбрана 618 млрд. - социално осигуряване 860 млрд. - здравеопазване 524 млрд. Капка в морето е това

ще им бъде трудно да потдържат два вида пилотирани апарати- драгон и орион. ще им трябва армия от специалисти щото единия е за мкс, а другия за луната и астероид. дано се справят , но сроковете ми се виждат кратки.

Дракон е частен :) Не на НАСА.

нали целта е да стане пилотиран- е тогава ще е контролиран от NASA. частен, но половината пари и изстрелването са от NASA. подготовката на астронавтите, целите им и задачите им, а и дестинацията им ще са пак на NASA.

Ама те и за собствена космическа станция похарчиха 10 милиарда навремето. За т. нар. Freedom. И стигнаха до един много красив пластмасов макет. След което Бушмен-баща спря проекта.