Коментари - Нови доказателства за вода на Марс | IT.dir.bg
назад

Нови доказателства за вода на Марс

Космическият апарат "Марс експрес" на Европейската космическа агенция (ЕКА) засне кратери близнаци на Червената планета, които свидетелстват за драматични подпочвени "събития" в миналото, свързани вероятно с наличие на лед, съобщи ЮПИ, цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Нови доказателства за вода на Марс | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не мойте да пипате на дедо ми бунара ! Yankee GO HOME ! Те тава е бунарот, от дека дедо ми си полива марсианските овошки !

Извинявам се, ама съм малко на градус и не съм адекватен ... те тези два кратера ... такъв отпечатък става, като се облегне Венера върху прашния Марс... 50-километрови ... тва никоя човешка длан не може да ги обгърне... Бжествено.

Прилича на фрикасе /каша/, от която преди да е готова пуска мехури отгоре, а най-тежката част-олиото или маслото, излиза отгоре в средата им, като най-тежка част...

излиза отгоре??? е как бе братчеде, най-тежкото пада долу..., манджа готвил ли си, мазното си е отгоре, уточни малко да те резберем

Братушките сега правели нов кораб.Абе нов нов, колко да е нов, може да отидат с него на МАРС ище им трябва лед за водката.И това ще стане, АМА ДРУГ ПЪТ!!

Може и да е имало вода, но все още май само се предполага за това. Иначе ми е много забавно как доста от пишещите тук се изкараха по умни и знаещи от Чарлз Дарвин и си позволяват да оспорват теориите му, когато освен да пишат по форумите не са излезли веднъж навън да видят поне какво е природа. Ей хора на Дарвин поне ние с вас не можем на малкия пръст да му стъпим нищо, че е починал преди почти 130 години!

познавам няколко "интригуващи дупки" :)))))))

и аз така...

По скоро ми прилича на изгоряла палачинка.

Дарвин няма пробойни. Железен е от всякъде

Железна ти е главата. Учените на времето са били революционери. Те са се опитвали да си обяснят света с наличните им към момента познания. След това с разширяване на познанията картината е ставала все по-голяма и по-голяма. Дарвин е бил прав за времето си. В сегашният момента е необходимо твърденията му да минат през призмата на сегашното познание.

Водата не е достатъчен стимул. Ако открият доказателства за наличие на водка на Марс, до 2 месеца руснаците кацат.

Едва ли някога ще разберем...

Правете си сметка колко НЕ знаем за Марс, след като чак сега са успели да заснемат 50 километрови кратери. Смятайте колко неща още не са снимани.

като че ли знаем всичко за земята ...

Може и да са от атомни бомби, кой знае...а оцелелите са дошли на Земята. В глупостите на Дарвин едва ли някой още вярва.