Коментари - Родната полиция се оборудва с таблети | IT.dir.bg
назад

Родната полиция се оборудва с таблети

Първите електронни устройства-таблети, с които полицаи ще могат да извършват онлайн пътен контрол за налична валидна застраховка "Гражданска отговорност", ще бъдат представени на церемония днес.

Обратно в новината

Коментари - Родната полиция се оборудва с таблети | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това обяснява,защо в курсовете по компютърна грамотност се напълнило с ченгета!

Таблети щото нали нямат пари за хартия

И ще могат да играят на "ANGRY BIRDS". Така глупавите полицаи по цял ден ще трепят прасета с дебели кокошки. А на кой ли е фирмата-вносител???

Специален модел със специален maxiUSB порт за приемане на банкноти...

ще имат терминал за плащане с карти с опция да се въведе бакшиш преди да заплатиш глобата както е по заведенията :0

Пак церемонии и лентички... В белите страни тия неща ги въведоха още 90-те, а при нас късно, помпозно и убеден съм свръхскъпо...

с акъл трябва да ги оборудват, ама няма как да стане

деер

Кой каза , че има криза??? Не полицията , а армията от полицаи се снабди с таблети, заради комисиони!

за какво са им таблети по вечето не могат да четат и пишат по един тефтер и химически молив зад ухото им стига

Колко ли такива реплики ще чуят шофьорите! "A, ми как да го включа?"

Много лесно! С лявата ръка подаваш таблета към шофьора, той поставя "каквото му е на сърце" отгоре и с дясната ръка го прибираш. За кво ти е изобщо да го включваш? Освен всичко друго, така е и доста по-хигенично, няма пряк контакт

Тия неграмотници не могат да четат и пишат правилно,как ще се справят с тази техника не знам но голям смях ще падне!!!!!!

Само не разбрах, има ли обучени за родната полиция как се ползват тези таблети ? Да не стане накрая ами не знам не разбрах не мога ...

не е важно за какво ще се ползват , важно е наша фирма да достави таблетите на тройна цена спрямо тази в магазина на дребно .

ама нали тия таблети са специален МВР eдишън с горила гласс, горила спел-чекер, тъч-скрийна е заменен с тряс-скрийн (удобно се работи направо с палката) и най-важното - специалното и невидимо с просто око джобче за рушвети

Сега остава баков терминал за кредитни и дебитни крати да включат. Така ще си взимат рушвета он-лаин, а пък на мен ще ми минава за разход :)))))))))))))))

Сега поне с "spell chek"-a ще им е трудно да пишат глупости като "Ханко Брат"

Но ще продължават да пишат 'с' вместо 'със'.

А какво казва българската граматика за използването на думи изписани на латиница?

Това е хубаво, но още по-хубаво ще бъде, ако снабдят и родното училище с таблети.

Всичката Мара втасала, само таблетче си нямала. Ще се спукат от ровена из ФБ и порно сайтовете куките :)

Blake

Да разширят още системата. По белите държави не е необходимо дори да си носиш книжката, стига да имаш документ, с който да се легитимираш кой си... Оттам нататък могат да видят дали имаш книжка, застраховки, винетки и всякакви други бюрокрации, които при нас трябва да си носиш винаги в джоба!

Наистина е така. Само дето ако шофираш без книжка ще те "сурвакат" с 300 евра за добро настроение. Нищо,че имаш паспорт в себе си...

Тц,грешка,дават ти период до края на работния ден или не по късно от 12 часа от часа когато си спрян да се явиш в най близкото полицейско упр.за теб с документа.

Интересно дали ще има следната функционалност 1. Да следи кой полицай праща заявката в случай, че излезе нарушение да не може да мине с 10 кинта. 2. Да има опция да се снима и ъплоудва снимка на даден нарушител, за да няма после ама аз не бях зад волана 3.Всеки полицай да е наясно, че в момента в който реши да прави услуга и да рови в личните данни на хората - да е наясно, че всичко се пази в логове и утре може да се види, че е ровил в данните на N-на брой хора..без видима причина.

Ти с колко десетилетия си назад?

бе незнам с колко ама Цецо и той беше напред

Супер. Ще могат да си цъкат игрички, за да не скучаят до като висят на смени в патрулката.

ще има и на какво да си слагат кафето, а и да пишат актове, че сега все на предния капак го правеха. Ще могат също так онлайн да проверяват къде се намира улица "ХанкО Брат"

ама порното си е по-друго на "ретина" дисплей! А дано да са IPad-и, хем и комисионната за шефовете ще е по-хубава!