Коментари - Руснаци предлагат Земята да се защитава с пояс от астероиди | IT.dir.bg
назад

Руснаци предлагат Земята да се защитава с пояс от астероиди

Руски учени разработват проект за създаване на орбита около Земята на защитен пояс от малки астероиди. При необходимост те могат да бъдат използвани за промяна на орбитата на други астероиди, които заплашват нашата планета.

Обратно в новината

Коментари - Руснаци предлагат Земята да се защитава с пояс от астероиди | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изглежда повечето от коментиращите нямат идея "кой кой е в космоса" ("Who's who in Space"). За сега USA са силни с рекламите и роботизираните мисии до Марс. Руснаците претърпяха провал с тяхната мисия до Марс но тя бе и на порядък по евтина от тази на USA ( и имаше сериозни нападки за намеса и то не без основание ). Иначе в околоземна орбита има само една сила и това е Русия. Втори тук е Китай и трети е ESA. В теоретичните основи Русия и USA са на едно ниво.

обикновено такива тъпи идеи идват от уса.последната беше да ловят астероиди и да берат диаманти от тях......пуста алчност и ненаситност........

Понякога от Мужикистан излизат с наистина безумни идеи...То бива комплекси, ама такова чудо и Маймунеджад от Иран не би изстрелял! :)))

това звучи толкова непостижимо, както българия да почне да произвежда домати :) :) :)

Минусът е за малкото "б" в името на страната ни!

Руснаците се обаждат колкото да напомнят за съществуването си, но не можем да ги приемаме насериозно. Идеите им остават на хартия. Ако някой прави нещо, то това е САЩ.

водката се пие с мярка,докато му стане хубаво на учения. но тези явно не знаят за това правило и звездите почват да им говорят, а около челата им астероиди да орбитират.

Ха, по-добре и ти шибни някоя водка - види се, че силата ти не е в науката!!! ;)

предполагам, без да ви познавам, че и от водка и от наука разбирам в пъти повече от вас. хайде, наздар.