Коментари - Бил Гейтс скандализира Южна Корея | IT.dir.bg
назад

Бил Гейтс скандализира Южна Корея

Бил Гейтс, пристигнал в Южна Корея, бе разкритикуван от местните медии задето се ръкува с президента Пак Гън-хе, бръкнал с една ръка в джоба си. Снимката бе публикувана на първите страници на всички южнокорейски ежедневници.

Обратно в новината

Коментари - Бил Гейтс скандализира Южна Корея | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не ми харесва жеста му. все пак освен президент тя е и дама. един мъж не се чеши по еди-къде си когато се ръкува с дама. абе гаф си макар че го уважаваам заради голямата му филантопия . е дано си вземе урок.

това,че е милиардер не пречи да бъде каруцар и да му липсват първите 10 години

Все пак е тъп хамериканец!

На много хора им се ще да им липсват първите 10 години по неговия начин :)

Очаквам и някой наш вестник да покаже най-после снимка и на нашия екс-министър председател с ръка в левия джоб, което ,може би, се приема у нас за нещо редно. Но трябва да се има предвид че левият крачол на мъжките панталони се шие от шивачите винаги не случайно по-широк при четала от десния. Поради това се смята за извънредно неприлично лявата ръка да се държи в джоба, особено при среща с дама и при официални срещи. Но на ББ нямало е кой да му го е казал, а той (горкия) от къде да го знае това.

Ако всичко е наред, щеше да е снимка която не предизвиква интерес и се забравя. Сега е "сензационна", одумва се, дори и от нас, името Уилям Хенри Гейтс III (името на Бил Гейтс) и Майкрософт са на страниците на вестници, по телевизия и това е чудесен пример как се прави реклама за милиони без да дадеш нищо. Или както се казва PR.

Toзи надут пуяк се държи покровителствено. Тъпунгерът не разбира, че милиардите му не го правят велик.

Гаф си е, разбира се. Като е най-богат дай да му цункаме обувките. Самозабравил се е.

ситуацията е еднозначна - изразени непринудени топли чувства,които той винаги може да си позволи,без другата страна да се чувства засегната,освен ако не става дума за Азиатски комплекси.

Топлите чувства не се изразявт, като си държиш ръцете на топло близо до чатала. Когато културните ценности и правила отстъпят на парите, тогава започва драма в обществата. Свидетели сме как технологиите изпреварват културата. Айнщайн предсказва, че когато технологиите изпреварят етикта и културата, светът ще се напълни с хора идиоти. Последствията от това ги знаем от други епохи. И не са добри както за останалите все още интелигентни хора, така и за идиотите. Като добавка ще кажя, че само идиот може да не отдаде важното значение на правилата за аристократично държание. Когато това държание го няма, света бива залят от извращения и човешка кръв. Не подценявайте историята, тя е мерникът ни за бъдещето. В артилерията се целят напред, като изпозлват кота, която е зад оръдието. Поумнейте, за да не страдаме!

За прием на каквото и да било ниво, а и за обикновено ръкостискане това си е ГАФ! Другото са подробности!

Ами не мисля, че е съвсем правилно. Ето, че е направил кофти впечатление. Но все пак те от него ще искат нещо, а не той от тях. Капитализъм, какво да правим. Такива са правилата на живота.

И кой бяхте вие, Иванов? Какво сте направили - известен актьор, поет, музикант ли сте? Че нямате пари е ясно.

На Пак Гън-хе и е през кумболата Гейтс и носи няколко милиарда инвестиция Дреме и къде му е ръката

Държи се прекалено важно. Май нещо си е повярвал.

Защо го наричат ФИЛАНТРОП , затова че връща няколко цента на хората от милиардите, които им е откраднал? По-скоро заслужава определението ПИТЕКАНТРОП. Какво е направил всъщност - измъква с хитрост IBM DOS oт доверчивата IBM и си го присвоява, след това му слага графична маска наречена WINDOWS , kaто следват серия версии, кито ги плащаме на 100% , вместо като купиш една да доплащаш за новата . Но "прост народ - слаба държава". Китайците и десетки други държави са сто пъти по-умни или сто пъти по-свободни и са направили избора си - безплатния LINUX.

Видно е, че идея си нямаш за това какво е станало в преди 30 години в отношенията между IBM и Гейтс :)

Тоя още ли е жив бе?

Сещам се за един стар лаф. На млади години мъжете държат само едната си ръка в джоба. В зряла възраст - и двете ръце в джобовете (държи парчето и парите), а на стари години ръцете са скръстени отзад на кръста, защото няма какво да се държи.

Сърбяло го, почесал се - голяма работа. И най-богатите ги досърбява.

"Дреме ми на дядовия! Мога да купя цялата ви държава..."

Никой ли не забеляза, че снимкат е монтаж, при това доста аматьорски?

Снимката е реална, има и видео. Това, че ти виждаш нещо реално като монтаж си е твой приблем. Пиши bill gates south korea в тубата и гледай видео.

Сега Сай може да възпее слуая.

Къв е проблема, другия от Ерата на Гейтс - Джобс, пък ходеше да иска финансиране и да наема специалисти, по сандали, без да се е къпал със седмици (преди да ме оплюят феновете на Apple, нека прочетат официалната му биография, продава се и в България)

След ръкостискането, Били любезно е дал визитката си. На нея е написано: "I'm CEO, Bitch!"

отзад пишело: I'm honestly stupid. Кел ти файда от парите, като ръсиш прстотия по света?

сигурно го бара... милиардерски живот!

Дедо Били мести :)

Хайде на бас, че с Ким Чен Ун ще се ръкостиска по най-строг етикет. Дори няма да си помисли да се държи като холивудски хашлак.

Хайде на бас, че корейското теле никога няма да бъде допуснато до хора от ранга на Бил Гейтс :)

Значи Ерик Шмид не се е видял с Ким по време на визитата си в КНДР ?

Когато човек може да си купи малка държава, ще се държи както си иска :)

Щатската мафия така... само ваксини през 2 часа ги оправят!

Всички сте ми в малкия джоб!

Ааа, грешка си, Били няма малки джобове, всичките са му големи

Брои си стотинките

Човекът си знае мястото, за това и не му пука изобщо.

С неговите пари, ако ще и по къси гащи да се яви, никой няма да го върне...

Учи се от Плевнелиев, който седя като бей, докато четеше новогодишното слово, вместо да стои прав.

Южна Корея преди 2-3 години стана износител номер 1 в света - за държава на територия колкото България да сложи целите щати в малкото с джобче в надпреварата в капитализма си е голямо постижение. Президента няма значение кой но все пак олицетворява и представлява самата държава а Били за втори път с ръчичките в джоба, явно доказва неуважение...или може би го е яд, че губят надпреварата с сверата на високите технологии??

Бъркаш. Износител номер 1 си оспорват Германия и Китай.

Да така е, Ю.Корея са вече в десетката но не са номер 1. Но и в десетката е много добро постижение! Християнството си казва думата. Хората имат едни от най-големите църкви в света. Йонги Чо 2007-ма година има 830 000 души в църквата си! Хората имат молитвен хълм и какви ли не други работи. Едни от най-добрите университети се финансират от църквата. Въобще те са абсолютен уникат!!!

A може би защото е болен от Паркинсон си държи ръката в джоба за да не се вижда, че трепери.

dirddd@

Просто си го е премествал - от единия крачол, в другия :)))

Не ! Просто Гейтси си е селтак не му се сърдете.

Хората в онзи край ти подават визитката с две ръце и ти се покланят. Очакват и ти да я вземеш така. Ако им влезеш в къщата с обувки, може да не те погледнат до края на живота си. И така нататък. Просто, културните различия са много големи. Много силно се съмнявам, че Били е искал да обиди някой, или пък да направи някаква демонстрация. У нас му викаме, че такъв човек просто си е надвил на мастрафа - няма пред кой и какво повече да демонстрира. По-скоро се е държал непринудено като с равен в неофициална среда. По-надолу някой говореше нещо за реакторите. Бил Гейтс финансира проект за реактор за студен синтез. На практика, там няма ядрено гориво, т.е. това наистина е реактор от ново поколение. Няма работещ такъв в света, за момента, но се очаква да е неизчерпаем източник на евтина, сравнително чиста енергия. Нaпример, с енергията, отделена за преобразуването на килограм водород в хелий се очаква да се покриват дневните енергийни нужди на град като Париж.

Cyce

Без да съм неуважителен, но няма как да знаете колко водород е необходим за студен синтез с цел енергийното подсигуряване на Париж.

Информоцията съм я взел от сайтa на Европейската агенция за ядрена енергетика. Тe също имат прогама за студен синтез, според която до 2014 трявада пуснат пробна централа ( строи се в Кдараш, Франция), а през 2037 трябвада заработи и пъвата 'истинска' имано край Париж. Виж за повече инфо Fusion for energy.

Реакторите, които финансира Бил Гейтс не са за студен синтез, а ядрени, които се зареждат еднократно и работят примерно 70 - 100 години. Може да отделя пари и за разработката на студения синтез, но са друго перо.

Оставете човека на мира - има за довършване вжна партия джобен тенис.

Ръкува се като с подчинен и това наистина е така. Мултимилионер собственик на корпорация която управлява света се ръкува със служител на държавна администрация пък голяма работа че е президент. Утре ще я сменят и никой няма да и помни името а него го знае цял свят и цял свят има нещо негово в дома си и то е неразривна част от живота му . И х*й да и беше подал пак щеше с охота да го поеме .

dirddd@

Всъщност мултимилиардер, но иначе съм съгласен с написаното :)

Въпорс на критерии. Например дали е важно да те знее и помни целият свят. Според мен и един човек да те помни, но да е с интелекта и духовността ти. Но да те помнят милиарди и да си в историята с най-добре открадналия една идея човек... и без милиардите ще си отидеш в гроба и няма да отнесеш и един кеф от богатстявото си там. Но ще си бил гъз. Мисля, че последното си го отнасяш в гроба :-). А вонята от гъза отлита с душата. Иначе парите не идват с тебе. Така че завии от гледната точка. Аз лично смятам, че моята е по-вярна за ддобруването на хората и на всеки поотделно. Други чуват само шума от парите и славата като ценности. Понеже не са я изживявали не не знаят колко е безразлично за умния и каква протеза за прроостия са многото пари. Фетишът си остава фетиш за простолюдието. Така че знам: ще продлжиш да си мечтаеш за много пари, независимо какви аргументи ще чуеш. Просто отиваш там, от където други се връщаме. И без да видищ, няма да повярваш, понеже си глупав.

И тя си е бръкнала в джоба, ама е от другата страна и не се вижда. :D

Човека все пак е гений, а не дипломат, няма лошо да се държи по свободно. Това, което повече ме притеснява, е че изглежда доста поостарял, а имам чувството, че до вчера работеше активно в Майкрософт и приличаше на един от онези тийнеджъри, играещи по цял ден компютърни игри. Как върви това време сякаш вчера бях на 15, а днес съм вече на 30!

Какъв гений, пере еврейски пари, окраде Джобс!Последната тъпотия - ще прави специален презерватив за Африка, да ги спасявал от СПИН...

Гус`жа Президентката да се радва, че е бръкнал в своя си джоб, а не в нейния

вездесъщия физик Георги Котев точно вчера обясняваше, че ядрената енергетика е черна дупка и безпереспективна в света. Явно Били е тъпо парче за да се занимава с тези неща.

Става въпрос за съвсем друг тип реактори - за ядрен синтез, нямащи нищо общо със сегашните, които се базират на ядрен разпад.

се водят ядрени реактори и ядрена енергетика, нали. Нищо, че още няма такъв действащ . Т. е. това е бъдещето на ЯДРЕНАТА енергетика и противоречи с глупоститите на Котев.

Той е богаташ,а не интелектуалец...

само гений

еврейче

Доброто възпитание само на интелектуалците ли е присъщо?