Коментари - Samsung преобрази Операта в Сидни (галерия) | IT.dir.bg
назад

Samsung преобрази Операта в Сидни (галерия)

Платната на една от най-известните сгради в света – Операта в Сидни, бяха осветени с изображения, заснети от обикновени австралийци, по повод лъскавата премиера на новия смартфон на Samsung.

Обратно в новината

Коментари - Samsung преобрази Операта в Сидни (галерия) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е ли любопитно как под новините за Самсък няма почти никакви коментари, а под тези за Епъл идиотите се разцепват от плюене? А що се отнася до новината - Самсък да вземат да вложат повече усилия в производството на качествени продукти, а не да осветяват операта, че качеството им е потресаващо.

Какво те интересуват феновете на Самсунг. Ти нали се отчете с коментар.

Да. наистина! Качеството е потресаващо добро! Но пък APPLE са доста зле с качеството - провери колко милиона върнати бракувани телефона имат!

Върнати са именно защото quality control-a на Епъл е ненадминат. Иначе щяха да стигнат в магазина. А между другото последно май Самсък споменаваха колко телефона са доставили по магазините, а не колко са продали. Много са "умни". Вчера пък излезе статия, в която описваха как са назначили стотици хора, които да слагат негативни мнения под статии за Епъл и новия телефон на HTC - One X. Супер жалка компанийка. Ех, какво ли ще откраднат в следващата си "разработка".

е как бе ..ето един идиот дето се е разцепил и тук да плюе - този на който реплайвам

Погледни по часовете кой се е изцепил пръв и после пиши коментари. Бас държа, че ползваш андроидесто телефонче ;)

зомби-лузърите с "изящните" иновативни капаци почвайте, кво чакате?)))))

Що за дебил трябва да си да броиш торба пари за телефон ... ако не правиш кинти , колкото средностатистически австралиец...900 долара. БГ гъзарите ще го изплащат по 99 лева на месец за две години -:)

Тия милиони за рекламната кампания ще ги избият само от пластмасовите капаци. Ако не даваха толкова грешни пари за реклама , можеха да ползват и по-висококачествени материали.

Недей така , нали Samsung мислят вече да ползват алуминий. Изостанал си от новините. Относно парите няма значение за каква марка ще ги дадеш - ако печелиш по-малко от цената на един такъв смартфон месечно ( да не кажа повече) наистина трябва да си пълен идиот или фукльо за да го купиш .