Коментари - Nokia пусна ”социален” QWERTY смартфон за $72 | IT.dir.bg
назад

Nokia пусна ”социален” QWERTY смартфон за $72

Nokia спази обещанието си да обяви тази седмица нов продукт. Това е телефонът с физическа QWERTY клавиатура и „социални” функции Asha 210 с цена от само 72 долара, стана ясно днес.

Обратно в новината

Коментари - Nokia пусна ”социален” QWERTY смартфон за $72 | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Nokia си е номер едно просто. Факта, че от 1 година съм с Лумиа и не съм я сменил е изненада за мен. Андроида и иОС не мож стъпят изобщо на Виндовс Пхона. Едно забиване нямам за 1 година въпреки всички инсталирани и деинасталирани приложения. Нито едно забиване! Евалата Нокиа, мерси и на вази Микрософт.

пулен ташак са, имах го половин година и повече няма да се закача инуче на дизаина са добре, просто не трябваше да се закачат с тоя виндовс *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Странно чувство за хумор имат тези финландци!

Да правиш телефони от среден клас, пък и дори бюджетни изобщо не е лош вариант... Вярно, че до скоро бяха тотални господари във високия клас, но времената се променят... Никой не е казал, че няма да станат пак, макар че тоя уин...

Много отдавна не са били господари във високия клас... Може да са докарвали най-много продадени като брой (но от всички класове) и печалбата им да е била най-голяма, но от годни не са имали устройства които да кривнат капата на конкуренцията... Първото такова устройсва в новата история на компанията може да се каже че е Lumia 920 (но можаха да произведат само ограничени количества и не заляха пазара). Преди това мисля че за последно смислен телефон е бил N95 (модел 2006та!).

Ха познайте сега тука за по колко и на какви условия ще се продава. За Нокиа е социален, но мисля, че тук ще е далеч от социален..

Да го продават за колкото си искат. Никой не те кара да го купуваш.

Защо реши, че говоря за себе си? Наистина ли си толкова про*т или се правиш?

Ти си като ония тъпанари по форумите, дето на зададен въпрос пускат коментар "аз не знам, питай някой друг". Не точно като тях, ама напомняш.