Коментари - Първите телефони с Firefox OS изкупени за часове | IT.dir.bg
назад

Първите телефони с Firefox OS изкупени за часове

Всички складови запаси от смартфони с операционна система Firefox OS, пуснати на пазара днес от испанския стартъп Geeksphone, са изкупени за няколко часа. Продажбите ще бъдат възстановени по-късно тази седмица.

Обратно в новината

Коментари - Първите телефони с Firefox OS изкупени за часове | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докато ние робуваме на Бил Гейтс и плащаме по 60 милиона на всеки две години за софтуери на Майкрософт, "тъпите" испанци, които само до преди 15 /20 години гледаха у компютъра като индианци пишеща машина, а ние произвеждахме компютри, сега правят пробив в мобилния софтуер. Жалко, жалко жалко ... за нас

Напълно съм съгласен с теб . Преди време писах до някой телевизии за тези лицензи , малко внимание обърнаха . А истината е , че само една посредническа фирма , работи с майкрософт и едни и същи хора гушват тлъстите комисионни . п.с. Между другото и на мен "мъникът " ми е една от любимите дистрибуции :)

Има тонове свободен софтуер, който може да се използува напълно безплатно и свободно. Целият софтуер на държавната администрация трябва да бъде само Опен Соурс, а всеки затворен код трябва да бъде забранен за използуване с закон!

Имах възможност да го поръчкам, но само за малко... На пръв поглед е ок. Сигурно си има трески за дялане, но нищо очевадно... Цената е повече от добра - двойно по-ниска от читав андроид и тройно от разни плод и зеленчуци... Според мен е супер, че се пускат нови ОС, а не като някои уж големи... викинги... уиндоус мобайл...

Хахаха, супер комент!!!

Виндовс Мобиле е много добра ОС. Виндовс Пхоне обаче е нумеро уно. Не забва, не се успива, не се рестартира. Като добавиш и Нокиа хардуер с доживотната навигация на БГ, то друго не ти трябва. Всичко каквото имаш в лаптопа го имаш и в джоба си. ФАКТ!

.... a каква е връзката с новината или с коментара на 'Аз', или просто избиваме комплекси ?

Няма нищо по-добро от разнообразието от ОС за телефони :) Остава само да доживеем времето, когато на телефон можеш да му сменяш бързо и просто ОС-а, като на компютър. Това вече ще е голяма революция.

За дебили като тебе явно трябва във всяка конкретна тема да се УТОЧНЯВА за каква революция става дума. Ама цвили си, не ми пречиш. Кретен недорасъл.

И явно в новина за телефони, трябва да пиша за световния мир и умиращите от глад в Сомалия ли кво? Първо ти вземи да пишеш по темата, тогаз раздавай епитети скрит зад монитора.

И не ми е ясно, ти като мразиш всяка техника, и особено смартфончета, айфончета и прочее, за чий влизаш в този раздел и четеш новините?

Че то такъв телефон отдавна има - HTC HD2 - кеф ти уиндоус, кеф ти андроид.

Тоест "хвани едното, удари другото".

Телефона PEAK е в продажба и го има в магазина на geeksphone с цена 180.29 Евро с ДДС.