Коментари - Samsung не смогва с доставките на Galaxy S4 | IT.dir.bg
назад

Samsung не смогва с доставките на Galaxy S4

Южнокорейският технологичен гигант Samsung съобщи, че неочаквано високото търсене на новия му флагмански смартфон - "Galaxy S4", надвишава планираните доставки, което ще забави продажбите на американския пазар.

Обратно в новината

Коментари - Samsung не смогва с доставките на Galaxy S4 | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ако го дават с тия двечките...особенно тая вдясно...ама едната и ръка да не държи телефона!!!

Нямат проблем - в Белоградчик са приготвили калъпа ...

Значи на другите 8-ядрен, а на българите ни пробутват само 4-ядрен. Срам и ужас. Къф телефон е това само с 4 ядра! Искаме да може да готви и да пуска прахосмукачката, даже и жената да оправя, когато не сме на кеф.

За жена ти и сега няма проблем - той е с вибрация ...

тез пивки пъраметри ша бъдат заложини и в нашиат бъдищт айфон 8

jizast

Дреме ми на шмайзера за параметрите бе охльо. Ще цъкаш игрички по цял ден на него ли бе, пубер?

Комплексар. :P

прсото няма да може да се дуе с "изящен" капак момчето...тюх да му с6 не види

jizast, батка цялата компания, включително и дилърите и в България, те молим да спреш да казваш че имаш наши продукти, защото сериозно ни излагаш и вредиш на имиджа на марката. В замяна на това ти предлагаме доживотни безплатни ъпгрейди към актуалните ни флагмански модели. С Уважение Apple Computer, Inc. 1 Infinite Loop Cupertino, CA 95014

Крайно време е да престанеш да ядеш доматите с колците !

За многознайковците да прочетат по-долната новина Nokia пусна социален QWERTY смартфон за $72. Да съгласен съм че разработката струва много пари, но те се избиват в пъти когато продадеш стотици милиони телефона. Проблема не е само е телефоните, а в почти цялата техника (без медицинската апаратура и космическите технологии). Като сте толкова прости да давате толкова много пари, проблема си е Ваш. Тогава не се оплаквайте че живота ви е скъп, защото не са при техниката има супер големи печалби.

Ние проблем нямаме и на нас не ни е скъпо да си купуваме телефони на тези цени. Нали си наясно, че не е задължително да си с телефон за 1000 лв.?

С кое? Apple не са изкарвали от няколко години нищо ново!

jizast

Ти май от падаш от космоса, скоро не си бил на планетата земя и изоставаш с инфото.

той просто е нормалден и не адмирира крадци и мошенници с "изящни" капаци)))хи хи

Ами някак нормално е да не могат да смогнат на търсенето, все пак идва летния сезон и хората имат нужда от джапанки, сапунерки и други пластмасови боклуци.

Забрави да споменеш за алуминиевите ютии :)

Те се търсят целогодишно

И после имало криза :)

Eх тия китаики! Mога да ги взема и двете по два пъти. :-)

Корейки са бай Мите, корейки :)

абе все тая аркадаш.

Нали всички се сещате колко струва един такъв телефон на завода - 5 $. Айде с доставката до България да излезе 20 $. Останалото го прибира държавата, и операторите. И докато има глупаци които да дават по 1000-1500 лева за такива джаджи, България няма да се оправи.

Човече, макар и фен на Епъл и недолюбващ практиките на Самсунг, особено в черния PR, не мога да не ти възразя. Нали се сещаш, че телефонът не е само сумата от цените на компонентите. Много по-скъпата част от разходите за производство са тези за разработки и проучване. Та много хора казват, че и Епъл имали безсрамно голяма печалба, щото телефонът им струвал 200 долара, ама никой не смята всички останали разходи. Не мислете толкова повърхностно, Галаксито си е добър телефон и няма как да ти го продадат за 100-200 долара.

"Нали всички се сещате колко струва един такъв телефон на завода - 5 $" Хахахаха - добре бе ;-) Ми като струва 5 $ си го направи сам.

И на мен да направи. Давам за два боя по 20$.

BOM по предварителна оценка: $236, тия 5$ не знам кога си ги сънувал и в какъв контекст, но най-вероятно си сънувал как някоя циганка на околовръстното ти ги иска да ти врътне една сФирка, а ти ги нямаш. По-добре е тактично да си замълчиш в този момент...

Не е истина колко се зомбяса народа. Запознат съм в детайли с новите процесори, които се предлагат и техните възможности. Това 8 ядрен е такъв рекламен трик, че няма накъде повече. Всъщност винаги работят само 4 от ядрата в различен ARM режим. От друга страна това с многоядрените процесори изобщо не се използва ефективно от софтуера и в повечето случаи работи само 1 ядро, другите циклят в idle режим, колкото да ти смуче батерията. Най-интересното е, че супер-дупер модерната игра AngryBirds, която може да се играе на настолно PC с процесор 300 Mhz, насича на смартфон на 1 Ghz. Толкова са ефективни приложенията и Андроида. И за да се компенсира това нещо правят процесори за телефони 2Ghz :).

Толкова си и прочел.. Има 8 ядра работещи в 2 групи по 4. В даден момент работи само една от групата - едната работи когато трябва да се икономисва ток, другата когато трябва да се върши работа..

Да, точно това съм написал. Айде сега ми кажи защо ти трябват 4 ядра, когато си в икономичен режим за пестене на ток? Технически това е глупост, маркетингово - вижте ни имаме 8 ядра!

Бе нека е лопата и направен от претопени джапанки :)

Друго си е iPhone, направен от претопени бирени кутийки и кофи за боклук.

Ха , ама то такъв го имам от 4-5 месеца - гледах в Инет как забиват пирони с такъв и си взех един - нов модел чукче - плоско. И сега от време на време си забивам туй-онуй.... Стабилен е и стилен е !

Тази новина на фона на вчерашната за драстично намаляване на продажбите на айфони сигурно се отразява зле на i-зомбитата ! Някакви киселяци писаха, че всъщност това намаляване на продажбите било нормално и заради "насищане на пазара на смартфони" ... а как ще обяснят увеличаването на продажбите на кокуренцията ? Като собственик и на айфон и на самсунг галакси мога да констатирам, че единственото предимство на айфона е "алуминиевият му капак" - по-добра външна изработка, всичко останало - и софтуер, и възможности, и бързина, и надеждност, и обслужване, и свобода, и приложения са в полза на самсунга ! Това са фактите - умните хора ги приемат и продължават, а глупаците ги отричат и тъпчат на едно място ! Нито на епъл, нито на самсунг им пука за мен - защо аз трябва да съм роб на някоя компания, която печели от мен - затова пиша неща, които са верни и съм ги преживял, за да не страдат и други !

Шизо, ако погледнеш цифрите на Епъл ще видиш, че есяка година продават повече iPhone-и от предишната, а за миналата година са продали доста повече iPhone 5 в сравнение с Galaxy S3. Има спад в приходите, заради очакванията на Wallastreet за намаляване на печалбата, но тя не е намаляла, а се е покачила, но с по-забавен темп. За това вина имаха и проблемите с доставките на iPhoen и iMac, което допълнително се отрази зле на акциите. Нека се купуват Глакситата, няма лошо, но се дразня страшно на такива като тебе, които пишат едно и също и то невярно твърдение под всяка новина за Епъл или Самсунг.

Не става само с ядене... трябва и четене... An analyst has indicated that the iPhone 5 outsold the Samsung Galaxy S III globally for the first time in Q4 2012, citing the iPhone's "rich touchscreen, extensive distribution and generous operator subsidies" as reasons for its quarterly victory. The research pins iPhone 5 sales at 27.4 million in Q4 2012, while the Galaxy S III sold just 15.4 million. The iPhone 4S, surprisingly, came in at 17.4 million units sold. Apple's iPhone captured a 20 percent global handset market share, while Samsung captured an estimated 7 percent. Neither Apple nor Samsung release sales figures per quarter, so these numbers are estimates. A point to note is the age of the two handsets. The Galaxy S III was released in May 2012, making it slightly older than the iPhone 5, which was released last year in September. The Galaxy IV is already being hyped, which may have caused consumers to layoff buying the S III in preparation for the newer, faster, better S IV. However, the iPhone 4S outsold the S III despite being launched 7 months before the S III (October 2011), which creates a more even playing field. When combined, the iPhone 5 and 4S account for one in five handsets sold worldwide, an incredible statistic when you consider they're both premium-priced devices and come from one manufacturer. This could be down to several factors, including the quality of the materials used (glass and metal for the iPhones, plastic for the Samsung) as well as OS updates (Apple can wirelessly push updates which bypass carrier restrictions, while Android users have to wait months for updates to be approved by carriers and then handset manufactures).

Ами, нормално е със всяка година да се увеличават продажбите на смартфони, защото постепенно хората, започват да заменят обикновените си джисеми, понеже скоро няма да има друга алтернативе, а апаратите стават все подостъпни. Ръстът ще продължи още няколко години за всички. Едва тогава ще може да се каже кой пИчели.

А не бе ... с тези характеристики. Жалко само, че при нас ще е с 4 ядра. Нека киселият ябълков сок започне да се лее... СЕГА! :-)