Коментари - Марсоход на НАСА нарисувал гигантски фалос | IT.dir.bg
назад

Марсоход на НАСА нарисувал гигантски фалос

Интернет ползватели са стигнали до извода, че ако на Марс не съществува живот, то поне има проява на чувство за хумор. На тази мисъл ги навела снимка от Червената планета, качена на официалния сайт на НАСА. По-наблюдателните са видели на нея гигантски фалос, съобщи в. "Дейли мейл".

Обратно в новината

Коментари - Марсоход на НАСА нарисувал гигантски фалос | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

меГъзин коментира фалоси... а иначе ми напомня за вица 'пиши кyp и да си ходиме'

Tози кур е за всички ВЯРВАЩИ , че ще получат от НАСА някаква достоверна информация за МАРС. Както се вижда от следите , това не са следи при -90 грауса нито следи при +15о градуса. Това са следи , които оставя всяко МПС върху ВЛАЖЕН пясък!!! А както знаете до ден днешен НАСА мълчи, като че ли има кур в устата.

Това е като онзи виц за българите дето отишли да разгледат египетските пирамиди и на единия му писнало и казал на другия: - Пешо, пиши К()Р и да си ходим! хахаххаха. Най вероятно и НАСА са стигнали до това заключение.

Ние си знаем какво е това, но извънземните може да го вземат за капкомер.

кажи ми на какво се смееш,да ти кажа какъв си - така шегата на специалистите ни подсетиха за тази мисъл на...

Това е нарисувано от извънземните, за това което ще намерим на Марс

чакаме руския марсоход да нарисува вагина

Да я нарисуват на Венера, така ше е по-тарикацко.

ти до колко години мислиш, че ще живееш в най добрият случай? :)

ти не си бил дори мокър сън, когато руснаците са пратили успешно до там марсоход.

Звучи интересно . Интересна е гледна точка . Като в оня брадат виц за руснаците , които отишли на луната и я боядисали червена като знамето си а пък американците отишли на луната и написали Кока Кола - пример за грандиозни научни открития . Между другото преди около 30 ина години и едните и другите внезапно спряха полетите до Луната ...Защо ли ? Никой не смее да отиде на обратната страна на луната...Защо ли ?

Защото там е колибката на ОНЯ дето е назначен да охранява колонията Земя.

аз не се сещам за руснак стъпил на луната нещо... един самовар загубиха май там само. иначе американците се находиха сума ти пъти и сега целите са на доста по голямо разстояние. иначе руснаците от МКС по нагоре не се сещам да са ходили... американците им я построиха благодарение на совалките и буквално им я оставиха на руснаците да си играят там за самочувствие... не се заяждам, но това са фактите. пиша в отговор на тези които под всяка статия свързана с космоса започват да говорят за руснаци или братушки без те изобщо да са споменати в конкретната статия... качествените руски и не само такива учени са до един в Америка или Западна Европа.... умен и кадърен човек не може да изтъпри да живее в такива среда каквато предлагат руснаците, българите, индийцие и тн..

има много общо - защото техният марсоход се е 'примарсил' без проблем преди мноооого време. само дето комуникациите като цяло (не само руските) са били доста по-зле. а вица беше виц на деня преди 1-2 седмици: "Кюриосити" изведнъж губи връзка. след дълго мълчане руския марсоход предава информация от Марс и благодари за изпратените резервни части

Спирит гоу хоум, ю ар дрънк

спирит ли си,или каквото и да е-би ли писал(а)на български или на англииски,каква е тази пародия дето си я написал??????невероятно!!!

Ей тва мислим за вас марсианците, ние земляните!!! :)

...послание към наблюдатели от космоса. Неслучайно на много места по земята има огромни изображения от древни времена. Например платото Наска, а в Англия великана с еректирал пенис.

Кефи ма!!!

Yankee go home! Ще ни откриете, ама друг път! Това е посланието на марсианците до земляните :)

От праисторически времена хората мислят за едно и също. Еволюирали сме много да, но колкото да заменим въглена от рисунките по пещерите с марсоход, иначе разлика няма.

това е за братушките, ако почнат след години да пускат слухове, че САЩ не са имали марсоходи на Марс, а е било холивудска продукция :)

Руснаците нямат комплекси пред американците, защото руският марсоход е бил на Марс през 1971 година, меко кацане на Марс3. Тази година американците го намериха.

НА откроване на Айфеловата кула. Журналист: За какво си мислите инженер Ганев като гледате то инженерно чудо? Ганев: Ами за еб.не. Журналист: И защо инженер Ганев зтова си мсилите? Ганев: Е па я все за това си мислим. Та младите момчета в НАСА и на Марс да отидат все зтова си мислят:))))))))

"Пиши к*р и да си ходим" at it's best

Не е "it's" :)

граммар нази *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

С такива новини се доближаваме до бъдещето, обрисувано от филма "Идиокрация"!

пък може да са маркирали площадката за кацане на пичовете.

за пичките и за пичовете с лява резба. другите на другата писта.

Всеки вижда това, за което си мисли. А сега сериозно. Виждащите фалос да проверят дали нямат апофения.

Малко ми изглежда, като пиши к.р и да бегаме!

Моля ви, напишете целия виц, че не моем си го спомним! :(

"Отишли двама нашенци да разгледат Хеопсовата пирамида. Вътре задух, прах, теснотия. Зяпали, зяпали, пък се отегчили. "Айде, пиши "Кур!" и да бегаме, че тука не се издържа", предложил единият"

Влизали двама нашенци в египетска пирамида ставало все по-тъмно и все по-трудно се виждало. Накрая първия рекъл: ХАйде стига толкова дотука сме, пиши К.Р на стената и да си ходим.

е и на марс почват да се запознават с изкуството на неморалните графити.