Коментари - Samsung с рекордна печалба преди старта на S4 | IT.dir.bg
назад

Samsung с рекордна печалба преди старта на S4

Южнокорейската компания Samsung Electronics обяви днес растеж на чистата си печалба от 42 процента на годишна основа до рекордните 7,2 трилиона вона (6,5 милиарда долара) благодарение на стабилните продажби на смартфони дори през не особено активния период за пазара на електроника, предадоха световните агенции, цитирани от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Samsung с рекордна печалба преди старта на S4 | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

jizast

За такава сапунерка и 100 долара не давам. Поне ще е голям, където и да си го завира Samshit фена, все от някъде ще се подава половината от керемидата. Така всички ще виждат, че и той е със скъп телефон.

Леле, ще се изядеш от яд, че има и по-добри от Apple. Ползвай си със здраве нискокачествения алуминиев боклук и престани да спамиш.

Дал си доста повече за твоята брандирана foxconn сапунерка, така че недей да се пъчиш...

Самсунг с рекордна печалба, а епъл с рекорден спад в продажби и печалба - дали пък не са свързани двете новини ? Както някой беше писал Less Apple more Freedom

Дали всъщност тази новина не е причина за спадането на печалбата и продажбите на apple ? Явно на хората им писна от неадекватно скъпи боклуци и предпочитат адекватни качество и цена ! Разбира се винаги ще има индивиди, които да дадат 100 долара повече за алуминиев капак, а всичко останало да куца и забива, да са ограничени отвсякъде, но само да е с емблемата на ябълката ! За това си има термин - комплексарщина ! Теръпва Самсунг ще върви нагоре, а епъл ще изостава, защото от епъл лежат на стара слава и не дават нищо ново и адекватно на пазара !

По твърдението ти, че единственото предимство на iPhone пред андроидските джапанки, е алуминиевият капак, явно личи, че никога не си ползвал iPhone.

sthefu

Samsung: приходи :47,6 милиарда $ почелба: 7,9 милиарда $ (16.5%) Apple: приходи:43.6 милиарда $ печалба:9,5 милиарда $ (21,7%) неееее, на apple изобщо не са им надути цените....

jizast

По-неадекватна причинно-следствена връзка не бях виждал. Какво общо има печалба/приход коефицента с надуване на цените бе охльо. Дали пък не е с оптимизация на човешкия ресурс или пък на разходите? Как точно реши това уравнение с много неизвестни, от коя гънка на мозъка го роди.

гриз гриз дръвцето трала ла ла

И една японска пословица-който купува,каквото не му трябва,продава онова,което му трябва

Сега по темата. Тепърва делът на Samsung ще се увеличава. В произвоство и продажба са още и S2 и S3. При тези цени, на които се предлагат в момента ще продават яко. Естествено че S4 ще прилича външно на S3, който е голям успех за фирмата. Няма мениджър който да одобри рязка промяна в дизайна на печеливш продукт.А за нормалните хора винаги ще има и значение съотношението цена качество. Тук мисля че Samsung са доста добри.

знаете че си падам по китаики, но и на беличките не прощава стария калъф. :-)

Само цена наполовина на Айфон или Нокия, да речем, е разумната причина да си купи човек Самсунг, ЛГ или подобна жълтария. Така като гледам Апл не са много притеснени де. С телефон на една година и дисплей с технологии от 2010, чааак сега леко ги понастигат.:) Дори Блекбъри бих си взел пред това чудо:) Единствено 6-годишния ми племенник би му се кефил на Шамшунгата ;)

Че на Ифона технологиите му да не са ор 2020 година....може нали патентоваха правоъгълник със заоблени върхове.

Като чета какво си написал сигурно само игрички джъткаш на айфона си, нали?

Охльо... Цена на iТелефон 5 - 1124лв, Цена на Samsung Galaxy S4 - 1229лв. Айде сега ходи се скрий някъде, защото Apple вече не са и по-скъпите китайски пръчки...

Цитат: "той ще струва около 800 долара при излизането си на пазара в Южна Корея, което е с $89 под цената на предишния модел - Galaxy S3. Тази цена е и с 50 долара под цената на iPhone 5" Е сега вече всички Самсунг фенове, ще могат и те да гъзареят че им е скъп телефона. То и преди съм ги чувал ама той е почти толкова скъп колкото Ифона.