Коментари - HTC One срещу ключ, чук и нож (видео) | IT.dir.bg
назад

HTC One срещу ключ, чук и нож (видео)

В най-новото видео на сайта PhoneBuff.com флагманският смартфон на тайванския производител HTC - HTC One, се изправя срещу ключ, нож и дори чук.

Обратно в новината

Коментари - HTC One срещу ключ, чук и нож (видео) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това както казаха по-надолу е клип боза с ......... Никой нормален човек не си бие телефона с гумен или какъвто и да е чук!Никой не си го драска нарочно дисплея с ключ!Защо не го поставиха в един "джоб" с 3-4 ключа и да го подрънкат 30минути?Тогава щяхме да видим отзад как е-не само отпред!Реални тестове трябва а не да пълнят очите на хората с прах!

Няма ли да направят пряк двубой: с една ръка се хваща един модел, с другата - друг модел ... и се удрят силно екран о екран (като великденски яйца).Който оцелее - той е боракът. И за да е честно, моделите няма да се дават от производителите, а ще се купуват от масовата мрежа...

Защо им наливаш акъл в главите? Те си искат "истински тестове", а такива може да прави всеки.Аз гарантирам че няма телефон или компютър която да издържи удар с истински чук.Така че техния истински тест ще приключи преди да е започнал.

И аз имам такъв гумен чук. И нож имам. И ключ. Сега си търся такова телефонче за да изпробвам последните 3 атрикула върху него. Дотогава... живи и здрави. Поздрави от Тончо.

Ако някой иска да спечели HTC One - предлагам следната сделка - предоставяте ми HTC One, ключ, нож и чук - ако след моя тест телефона е в състоянието от клипа ще имате един леко надраскан по ръбовете HTC One + един чисто нов от мен!Ако резултатите са по лоши - ми купувате чисто нова Xperia Z (за да си имам два )Желаещи???

ffrape

и къде е печалбата, умнико, щом искаш ДА ТИ СЕ ПРЕДОСТАВИ НТС-то?? Купувай смело и ела, аз те чакам с ключове и Сони.

Чети и след втория ред. Най вече това: "+ един чисто нов от мен"

Това ли е най-важно за един телефон, па ако ще и да е смарт?

Някой казал ли ти е, че е най-важното? Защо питаш тогава? Това е банален въпорс, който задават простаците в България. Този въпорс за най-важното се е превърнал в убивач на прогрес. Нпминаторите на най-важното никога не намират най-важното, но и с въпорес "това ли е най-важното?!" пропускат цял куп важни неща и подходящия момент за преценката им. Всичко това от изметнато мислене.

Ако ще струва 1000+ лева, то да това е едно от важните неща.

човека е прав, или е истински тест (има си такива) или е рекламна боза с косми. това е с косми.

Ех този HTS one, представиха го през януари и още го няма на пазара, а само говорят за него.

Ми те китайците докато го произведат тоя HTS... И от HTC току виж ги изпреварили..

Абе егати тестовете с ГУМЕН ЧУК бе!

Според теб с какъв трябва да се правят? Целта е да се покаже на какво би издържал телефонът реално - в случая с някакъв тъп предмет, ако го удариш случайно и т.н. Кой нормален ще си бие телефона с истински чук? И какво очакваш да се случи, с който и да е смартфон след силен удар с чук?

Ма ти вземи виж големите сайтове кви тестове правят. Докато не станат на сол не ги оставят - айпади, айфони, галаксита, хц-и и т.н. Аквариуми, фризери, печки. Слагане на капака на колата и потегляне (няма да повярваш колко народ си трошат телефона по този начин). Падане от височината на главата върху бетон, падане от движение с голяма скорост (от кола). А за това кой нормален щял да си удря телефона с истински чук - вземи виж кви луди има в йоутубе - от компютри, през лаптопи, през видео конзоли до телефони - чистак нови от магазина и потрошени. Нали тоя същия дет направил видеото, преди време стана за смях като правеше същите "Тестове" на един друг телефон и най-кьоравите видяха, че пази ножа и ключовете :)