Коментари - Samsung представи Galaxy Tab 3, излиза през май | IT.dir.bg
назад

Samsung представи Galaxy Tab 3, излиза през май

Серията таблети на Samsung се увеличи с още един представител - компанията реши официално да обяви модела Galaxy Tab 3.

Обратно в новината

Коментари - Samsung представи Galaxy Tab 3, излиза през май | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Китайците с тия х-ки миналата година бяха по 200-220 лева/с включена доставка до БГ/ - става въпрос за хубави таблети с ips матрица и чип rk3066/пример - cube u30gt mini/. Тая година 4-ядрените кйтайци са на тия цени. Ако Самсунг тепърва ще пускат 2-ядрен евтин цената трябва да е между 150-180 лв макс за да се продава масово. Просто много закъсняха - то май само google се усетиха навреме за 7".

В момента китайчета със същите характерситики вървят между 80 и 150 долара (120-200 лв). Справка: алибаба и алиекспрес. Ако пуснат таблет с тези допотопни параметри то цена по-висока от 150-200 лв. е нереална. Но като се има предвид, че нексуса е 200 долара (300 лв), киндъла и той е 200 долара пердполагам, че жълтурковците ще ги цакат с това таблетче на цена 99 долара. Лошото е, че 99 долара са към 150 лв, а тук със сигурност няма да е толкова. Нашенските алчни търгаши ще го продават за 400-500 лв

Между другото видях, че има някакъв киндъл файър със абсолютно същите характеристики и от Амазон го дават на цена 160 долара. ВЪпросът е Самсуняците ще подбият ли цената до 99 долара или ще се присъединят към 160-те долара на Амазон.

Лява джапанка...

Тази новина ми звучи като шега.

ми то си е шега, диркаджите се пошегуваха. аз лично не виждам нищо повече от моя таб2 тва ще е пълен провал ако се появи с тея характеристики. хахаха

Сега след като запълниха цялата гама до 7 инча през 0.5 инча. Предлагам следващата иновация да бъде от 7 до 10 инча през 0.5. Не че не може да пуснат и направо 21 или 32 инча - версия за раница ама как ще взимат парите на верните си фенове плюещи по другите фирми. Аз лично чакам 17 инчов (таблет или телефон или дявол знае как ще го нарекат), че толкова ми се събира в туристическата раница. ;)

7 инча е малко за таблет и голямо за смартфон. Оптимално е 5 до 5.5 за смарфон и 10-12 за таблет. Този таблет няма да е хит определено.

Мъртвороден таблет. Така се изрази великият и гениален Стив Джобс за 7-инчовите екранчета. И е прав.

И за това Nexus 7 се ползва с огромен успех... Защото е мъртвороден 7 инчов таблет ;) Ама нали гуруто така казва...

Зависи за какво го използваш. Аз сам много доволен от моя Nexus7.

А стойка за рамо има ли към него? Че ми изтръпват 2-те ръце докато говоря по този монитор!

Няма, защото по него не се говори, WiFi е само за сърфиране. Абе, тези работи няма ли ги на твоя ипад та да ти ги обяснявам?

Ами като не се говори , защо имат GSM модул - говоря за 3G версиите на Tab 2 ? Абсолютен смях е като някой почне да провежда разговор по това нещо :-) Иначе явно Самсунг са се отказали тотално от таблетите и това ако се появи на цена над 280-300 лева ще е вица на годината. В тоя клас басолютните лидери са Nexus 7 ( на Асус) и iPad mini . В класа 10" Nexus , дето Google го повериха на Samsung е на няколко обиколки зад 10' -вия iPad4 ... Просто явно на Самсунг не им се занимава и не виждат бъдеще в таблетите след като развиват смартфоните си до такива гротескни размери.

Че кой та кара да го ползваш за говорене като телефон ?