Коментари - Над 78 000 желаещи да заживеят на Марс (видео) | IT.dir.bg
назад

Над 78 000 желаещи да заживеят на Марс (видео)

Над 78 000 души са кандидати за еднопосочно пътуване до Марс, за да създадат там постоянна колония, съобщи Фокс нюз.

Обратно в новината

Коментари - Над 78 000 желаещи да заживеят на Марс (видео) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

в тези сложни времена,в които живеем, на много народ му е писнало да живее тук на земята. така,че мен ме учудва малкото кандидати,а не че са много ?!

е са бспто ще ни покаже че и тук може да живеем на червена планета , нищо чудно тея 78 к да са тези гласували за сдстата то цифрата е същата

След резултатите от изборите вчера, желаещите да заживеят на Марс се увеличиха с 6,000,000...

Набират желаещи да се преселят на Марс - хм, не знам какво да си мисля за подалите молба :-)

Само не знам защо не споменавате , че желаещите да участват плащат и такса за регистриране , която е различна за различните държави, но средно е около 20 долара на човек . Това го четох в друг новинарски сайт . Като очакванията са да бъдат записани около 500 хиляди доброволци . Та досега са се записали 78 хиляди по $20 е $1.56 милиона . Добър ''бизнес '' , а? Пирамиди, фараони .... да не стане като с онези, които си купуваха парцели на луната :) ?

А бе много ненормалници са се навъдили по тая Земя...

Какви заплати ще дават там ,не става ясно.От тези 6 милиарда ли ще са?

Предлагам да изпратим Станишев,той може да обърка даже марсианците...

Ако там има железо и мед,ние от маалата проявяваме интерес.

моля! ... без интерес, направо се пишете в списъка, впрягай коня и ...."НАГОРЕ" :-)

искам да им дам една идея на тези дето искат да ходят на марс идете за една година в сахара и се пробвайте да направите това което искате да направите и на марс - по-близко е, по- безопасно е и дори да не успеете има шанс да се спасите ... успех

5 години съм живял там - ебати и скуката. А за манталитета на местните да не говорим. Пълни селяни.

Някакси няма атмосфера там.

скъпо плотено еднопосочно пътуване за отчаяни ентусиасти - дори и картичка не се надявам да могат да ми изпратят!тогава за какво говорим - нещо като саможертвата на лекари,изпитали ваксини върху себе си?

Вместо да ги съдиме и вкарваме в затвора Боко и Цеци. Предлагам да ги пратим тях щом няма да се връщат

След тези изборни резултати аз ставам 78001. Просто се вижда че няма смисъл. Прост народ, бедна държава!!!

България трябва да започне да развива своята космическа стратегия за колонизация на Марс. Всеки мангал, който има българска лична карта е автоматично вклчен в нея и с големи транспортни кораби тези човекоподобни ще бъдат изпратени на Марс за да търсят живот и полезни изкопаеми! Това не е майтап, а реален проект по който може да се работи! България ще стане космическа нация на ред със САЩ и Русия.Първи ще можем да изпратим не 4, а 400000 души на Марс!

Ами тегав взе да става живота на нашата планета. Желаещите със сигурност за поне 100пъти повече, просто ги мързи да попълват формуляри в интернет, щото все едно повечето тук ще си пукнем. А, политици на Марс няма да се допускат, щото ше окрадат сичките камъни там.

Има ли как да се изпрати цяла партия .Голяма и важна Като БСП.

Не, търсят се четирима м.а.л.о.умници, като теб, не си ли подаде заявлението!

Там се отива по желание. Никой никого не праща. Така, че по-скоро няколко милиона българи скоро ще пожелаят да се преселят. Други няколко милиона вече се преселиха в други страни. Намаляват парите за крадене и борбата между БСП и ГЕРБ ще става все по-жестока. ДПС създаваше обръчи. Сега ще ги разбива. Важното е паричките да текат. Кресльовците от Атака не могат да победят дори стюардесите от Луфтханза. Така, че напред към Марс!

предлагат за работа там? Има ли КОРЕКОМИ и виски там?

Ние от тук може да им пратим още 240, лошото е,че и там ще съсипят всичко и марсианците ще имигрират извън слънчевата система!!!!

интересно филмче- джемини, аджена и марс. да не би да предлагат техниката от 60те год. на 20 век да ги закара до червената планета. що не пробват като с австралия- каторжници и други осъдени, и без това първите ще са обречени.

Дано тази инвестиция се възвърне! Иначе тези 6млрд могат да бъдат вложени много по-добре тук на Земята, с толкова много социални проблеми!

А тия 6 милиарда, знаеш колко работна ръка ще създадат, тия пари не потъват а отиват за оборудване все високо технологично и за заплати все за специалисти. По добро решение на социалните проблеми от имането на работа не съществува.

Онегавон

А аз какво съм написал прочете ли и осмисли ли: "Дано тази инвестиция се възвърне"! Щото може и да не се възвърне

Пич, хората там мислят за 20 години напред, не като нашите тука - за 20 дни. 6 млрд за 10 години са много малък процент от бюджета на НАСА например.

Ми вземи и ти изкарай 6 милиарда пък ги раздавай благотворително бе. Това е частна фирма. Човека ще прави квото иска с парите си. Само дето факта, че ще ги пръсне точно по такъв проект е много благородно и в ОГРОМНА помощ за цялостното развитие на космическите технологии. Нали се сещаш че ако чакаме на националните агенции да рискуват по подобен начин, в близките 200-300 години няма да пратим човек на друга планета.

На бас се хващам,че тези няма какво да губят тук, на земята.Като искат на Марс-да се пробват първо в пустинята,че като им писне няма кой да ги върне.Ами ако им се приходи на пикник-както казваме ''на зелено''?!Боже,''разказахме играта'' на земята,сега да мятаме Марс!