Коментари - Трима космонавти се завърнаха успешно от МКС | IT.dir.bg
назад

Трима космонавти се завърнаха успешно от МКС

Трима членове от екипажа на Международната космическа станция (МКС) се върнаха на Земята след 146 дни, прекарани в космоса, предадоха световните агенции.

Обратно в новината

Коментари - Трима космонавти се завърнаха успешно от МКС | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И трети космонавт готвехме, ДА ама НЕ внесоха ни "демокрация" и първата работа на нашенските демократи беше да отрежат клона (ИКОНОМИКАТА) на който стоеше държавата. Сега понятия като култура, наука, спорт, жизнен стандарт са мръсни думи от "гадното" тоталитарно минало. "Демокрацията" вкара мутрите те във власта, а те харизаха държавата на чуждите монополи.

по време на целия си престой горе , в МКС, капитана, канадеца Крис Хедфийлд пишеше във фейсбук, споделяше кой от екипажа какво е правил, както и много невероятни снимки на Земята, видяна от Космоса. Пет минути, след като се приземи, той написа във фейса - Здравей, Земя !! можете ли да си представите, че преди години и ние имахме двама космонавти? Сега дори не смеем да си мечтаем за това, нали ? Браво на екипажа, и добре дошли на Земята !

YpaBHeHue

Прави впечатление, че канадците са толкова естествени! И толкова не сме виждали европеец или азиатец да е освободен от сеутнята за престижа си и на "представянето на нацията".

Тоя беше голям образ. С интерес следях неговите появи в съответните онлайн канали. Един от най-пеканите астронавти които съм виждал. Дано след някоя друга ротация пак се върне там. А когато ние сме имали двама космонавти ние сме били на ШЕСТО място в цял свят по брой изпратени хора в космоса. Доста по-напред от много други големи и богати държави.

USSR Най-големите!!! Да го д*хат разни американци и европейци! Спъсението на България е Русия и Азия

А кой ще "спъси" Русия? :)

абе,дир!!!кои се се е приземил??????капсулата,или "соъуз"????пияни ли сте,или е от агнешкото??? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

казва се спускаемият апарат т.е. средната част на кораб съюз. може и спускаема капсула тоже. все пак съюз се състои от три части- орбитален отсек, спускаем апарат и агрегатно-двигателен отсек. първият и третият изгарят след разделянето.

до две седмици горе се качва ремонтна група от трима космонавти. ще се работи яко в открития космос по 4-5 появили се през последните месеци проблеми.

браво на всички участници - включително и на конструкторите - може пък космоса да ни направи човешка общност най-после