Коментари - Nokia представи нов флагман с метален корпус | IT.dir.bg
назад

Nokia представи нов флагман с метален корпус

Nokia представи днес в Лондон нов смартфон Lumia 925, който се отличава с металния си корпус и иновативна технология за изображения PureView.

Обратно в новината

Коментари - Nokia представи нов флагман с метален корпус | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нокията ми беше любима, докато излезе Галакси.На Нокия телефоните изглеждат ръбати и стари.

Ръбата ти е главата :) Ти хващал ли си такова ново устройство някога? Хвани, па после пиши.

"Налице е 4,5-инчов AMOLED ClearBlack дисплей с резолюция 1280 x 768 пиксела и стъкло Gorilla Glass 2" Това беше актуално преди около година, че и повече май. Тоест изглежда телефона да е добър, но трудно ще се котира спрямо galaxy s4, htc one и т.н.

А ти що си мислиш, че всеки иска да си купува огромните и скъпи телефони на изброените от теб марки ?

Владо, ти да не си вносителя на Нокия за БГ? Погледни спецификациите и ще видиш, че ЕС4 примерно е по малък по 2 показатела от 3, а по третия е малко по-голям. Какви тухли ми разправяш. Тая нокия с хардуер от преди години трябва да струва максимум 500лв, за да е конкурентна, иначе по-добре да си взема ЕС3, който вече е стар модел. Нокия първо сбърка като разправяше, че тъч екраните са простотия, сбърка със симбиан, сбърка с това, че работи само с уиндоус. Сега бърка и като пуска флагман със стар хардуер. Успех им пожелавам :) Аз не бих си купил никой от новите им продукти, а съм имал доста нокии.

Защото за такъв го анонсират - справка цената. И защото като влезеш в магазина и ги разгледаш искаш да вземеш най-доброто нали? 4.5 не е по-малко "огромен" от 5 инча. Просто S4 e с уникален екран и хд резолюция например.

Хардуерно е вече стар, за да се нарича флагман този модел. Ако е на прилична цена ще си заслужава вниманието - за този хардуер е да кажем около 500-600 лв в Бг.

отворко, за тебе специално по 200 лева, щото си много готин...

Ама никой не те пита тебе какво е актуално бе. Като искаш - гърми 1300-1400 лева за нов огромен телефон от Самсунг/Apple/HTC. Не всеки иска такива тухли, а и не всеки се впечатлява от хардуер.

с4 е 1250лв в момента. Докато пуснат тая нокия с4 ще е 1100. Нокията също ще е 1000-1100лв. За какви разлики в цените говорим тогава? А за хардуера не става въпрос за впечатляване - просто той определя цената. За стар хардуер не може да се иска цена като за нов. Сега светва ли ти лампичка или още не?

Телекомите пренасят данни за здравеопазване, банкиране. Ако Теленор смятат да са като Мтел, които като Телеком Австрия влезнаха в политиката като раздадоха подкупи на много Австрийски политици (канцлер подаде оставка!) и в България на жената на Станишев за да има картели на телекома и австрииските банки, да погледнат акциите на Тел. Австрия и да знаят, че клиентите ще ги изритат от пазара. Няма телеком, които да си позволи изнудвания, подслушвания, подкупи, създаден от Чорни- издирван от Интепол. Кой вярва, че Мтел имат толкова клиенти като никои не плаща средното им 10 лв? Сигурно има още манипулирани данни.

"който се отличава с металния си корпус " предпочитам телефони, които се отличават с функционалност...

За тези пари си взимаш вече 5-цата и не се занимаш с недомислици!

Симбиан беше много надеждна система. Жалко, че спряха да я развиват, сега искат с куц кон да спечелят надбягването.

Късно е, Нокия. Изтървахте питомното, сега гонете дивото.

всичко хубаво ама .... що винбозе бе....?

Защото Андроид не става ... :)

това ми напомня за индианците как броят - едно, две , ... много

Защото спряха поддръжката на Symbian и Meego, затова. А и както са написали преди мен, Надроид не става.

Надроид да се чете Андроид. Съжалявам за печатната грешка.

Екстра си е винбозе бе. Кат не ти харесва си давай парите за Андроид.

Най-после нещо метално.

Ivan

Всъщност, не е метално изцяло, а само с метална(алуминиева рамка) с поликарбонатен гръб.

А бе, 'убоу, ама уиндоус... Ако оня костенуркообразен 'убавец иска да наложи мобилната версия, трябва малко да се пооръси за приложения...