Коментари - САЩ тестват безпилотен самолет от ново поколение | IT.dir.bg
назад

САЩ тестват безпилотен самолет от ново поколение

САЩ станаха първата държава, изстреляла безпилотен летателен апарат от самолетоносач, пише руският в. "Независимая газета". Отворена е нова страница в историята на безпилотните самолети, твърди изданието.

Обратно в новината

Коментари - САЩ тестват безпилотен самолет от ново поколение | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този самолет, дали е американски. На гърба му сигурно пише "Конструирано в Калифорния. Сглобено в Китай"

Който може, си може! Добре, че САЩ не са агресивни, като, да речем, Северна Корея. Те, наистина участват във войни, но винаги постфактум!

Мда. Не е доказано САЩ да са нападали друга страна след Втората Световна. Всички тия твърдения са на базата на руски военни маскирани като американци, с англоговоряща телевизия и копия на американски самолети.

Ми какво да ти кажа - политика. Да не почна да ти изброявам СССР-то и Русия в колко чужди държави е провеждало военни операции....Унгария, Чехословакия, Афганистан, Грузия, отделно дето имат участие в корейската и виетнамската война, а също и в разни локални конфликти в Африка...

САЩ профилактират и трябва да профилактират, но за съжаление твърде много закъсняват. Хари трябваше на пусне две, в масква и ленинград, вместо в джапън и тогава светът щеше да бъде много по-добър.

Руснаците сега са се на*кали от страх! ДА видим пропагандата на Путин как ще отговори! :)

По-скоро самите американци се насират от страх, както се видя примерно в Бостън преди месец когато ги накараха да се заключват по домовете и военните плъзнаха по улиците. Само тъпите американци не разбраха че това си беше генерална репетиция за това какво ги чака при извънредно положение в близките години. А ако не вярваш, че са се насрали от страх - вземи прочети коментарите под новините в СНН, как се възмущавали, страхували, линейките не били допускани да спасяват тия с инфарктите дето си мислели че ги нападат.

Че те вече разпространиха видео от лабораториите на DARPA в което тестват хуманоиден робот който ходи като оня терминатор от четвъртата част на филма. Според слуховете вече са започнали тестовете с оръжие.

Ей, ще ни вземат хляба тези безпилотници!

лошото е че теб това развитие няма да те хване,ти ще си останеш един зрител

А бе някой гледал ли е филма Тioтя Вася Кю

Хубава машинка. Дизел ли е?

не, не е дизел, лети с компресирана пръдня

САЩ тестват безпилотен самолет от ново поколение................те вече ГИ тестваха на 11.11.2001...

братче,много минуси са ти дали. изглежда все още има хора които вярват в талибани,с инструкции за подкарване на самолет в джоба...няма страшно,ще поотраснат децата,ще спрат да вярват в дядо коледа

американците да не бързат да се радват защото Китай разработва 4 пъти по мощно радио-сателитно съоръжение от смешния им HAARP

Мирният труд на китайските дечица, шиещи дрехи и обувки за цял свят (включително и илиянци), трябва да бъде достойно защитен.

така е,за разлика от нашата маика българия,с многото безработни красавци и красавици,дето няма кои да я защитава последните 23 години

Аре бе, откога чаках някой ХАРП-иец да се появи :)

Лп Нор нали ???? така е...чичо Си ще им гонабута скорона краварите

И как пак точно разбра че е 4 пъти по-мощна. Да не си получил факс от Марс?

това от към кремъл ще има да го гледат само още мнооого години...

Ще го гледат дълго, по точно отблизо като Ф-117. Има една дума "Асиметрия". Научете я.

2212 кг е 2 тона, а не 20. Неграмотно превеждате дори от руски!

X-47B весом 20 т лишен хвоста и по форме напоминает воздушного змея

Starcom и Буревестниците! :)

Има да се дзвери редовия потребител какво имаш предвид :D

Тва Старком беше голямо филмче. Когато го пускаха по Милион и Едно желания веднъж на 2 предавания де (а това значеше веднъж в годината ии най-много два пъти)

Мисля, че за всички "светнати" е ясно защо в определени условия лампите са по-добри от транзисторите ;)

По-добри са стига да са LED. А за другите те са просто като йероглифите.

Не очаквай наченки на мозък от американизираните дебили тука. Те никога не биха помислили, че самолет с "допотопна" техника би оцелял след EMP, за разлика от тоя наблъскан с платки.

Aбе то ако се стигне до там, че само лампите да бачкат, и хората нема да са живи ;) Т.е. нема да има никакъв ьсмисъл от тия лампи. Такава е впрочем концепцията на старите атомни централи на казаците - да могат да работят когато операторите измрат. Защо - не се знае :)

Напънала се мечката -родила мишка. Или леко перифразирано -напънал се орела, излюпил колибри. Тия хора не разбраха. че Иран им каза -сбогом на оръжията. Кого се опитват още да впечатлят?

Китай? Талибаните в Пакистан/Авганистан? (няма да имат нужда от летища в района, т.е. са независими от местните правителства... не че сега ги питат как да ползват предоставените летища) Някоя страна из Африка? (отново нямат нужда от "разбирателство" с правителства в района)

САЩ обявяват някого за враг, позиционират си самолетоносача някъде ( все пак 1800км. в едната посока, ако няма алтернативно летище ), започват да прелитат без разрешение през въздушното пространство на суверенна държава и нанасят удари върху територията на някоя друга ? Около Китай ? Или в Пакистан, който все пак е ядрена сила и в един момент може и явно да обърне палачинката ?

Да пратят новата версия на иранските хакери. хахахаха

Чакам конспираторите да напишат по нещо, че да се посмея...

И аз - тръпна как ще го свържат с HAARP.

SKYNET: ON

Ще ни отстрелват скоро машините!

Google(Skynet) already on

Страхотна ИТ новина. Браво ДИР!

80% в тоя дрон е ИТ.

Е има и такива в които желязото е повече. Един такъв за който се сещам го бракуваха преди много години рашките. Викаха му Буран и излетя и кацна автоматично на земята след една разходка до космоса. Нищо че компютъра му беше с радиолампи.