Коментари - Бивш екип на Nokia представи нов смартфон | IT.dir.bg
назад

Бивш екип на Nokia представи нов смартфон

Финландската компания Jolla (чете се "йола"), създадена от бивши служители на Nokia, представи първи смартфон, работещ с операционната система Sailfish, базирана на MeeGo.

Обратно в новината

Коментари - Бивш екип на Nokia представи нов смартфон | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да, Н9 е страшен телефон. И аз ще чакам новия.

Повече компаниии на пазара, по-голяма конкуренция, по-качествени продукти (да се надяваме).

Според аржентинският портал taringa операционната система се бъгва много.

Ползвам Nokia N9 повече от година, операционната система(MeeGo)е изключитело стабилна и приложенията които съм инсталирал на нея са все качествени. Уникален мултитаскинг! Чакам с нетърпение телефона на пазара!

Радвам се да е така.

Странно, когато представяха Jolla преди година, таргета, който спрягаха за техните устройства беше Китай. За това си представях доста по-ниски цени. С тези 400 евро не знам как ще се конкурират с големите играчи.

В Китай средната заплата е 600 лева, минималната 400 лева. Има около 20 000 000 човека, който взимат по 5 000 лева заплата и тн. :) Явно телефона е предназначен за богатите страни

Накъде бях чел, че 200 млн. китайци взимат средната германска заплата, а ние тука още мислим, че ядат само купа ориз.

Това просто не е вярно - говоря за минималната заплата.и позволи ми да имам наблюдения от първа ръка върху Китай. Толкова (около 400 лева) е заплатата на работник във Foxconn. Инженерите разбира се получават по-добро заплащане сравнено с БГ , но в пъти по-малко спрямо западните си колеги.