Коментари - 10 млн. Galaxy S4 купени за по-малко от месец | IT.dir.bg
назад

10 млн. Galaxy S4 купени за по-малко от месец

Южнокорейската компания Samsung съобщи, че продажбите на последния й модел смартфон Galaxy са надхвърлили 10 милиона броя по-малко от месец след пускането му на пазара.

Обратно в новината

Коментари - 10 млн. Galaxy S4 купени за по-малко от месец | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

поне за дисплейте не се пънете да снасяте - видели ли сте някъде (някога) професионалисти да работят на друго, освен на Епъл ?

Видял ли си някъде (някога) професионалисти да работят на телефона си? И да, виждал съм страхотни професионалисти да работят на друго, освен на Apple. Такива са всички мои приятели, ползващи Catia примерно... Понеже тук не позволяват връзки, напиши в Google "Certified hardware configurations for V5 and V6" (да, дори няма нужда да споменаваш Catia), отвори първата връзка и плачи... Аман от разбирачи, ей...

Фотограф и музикален продуцент специално не признават друго, освен Епъл. Твоите приятели не са показател ;)

На мен S3-ката много ми харесва и предполагам, че S4 е още по-добра, но много солено ще ми излезе да сменям толкова бързо. Може би за S5 или както там ще се казва следващата версия. Тия спорове Самсунг срещу Епъл са излишни. Та това са просто телефони - ползваш, хвърляш. Не се жените за тях.

И аз исках да вземам 4-ката или iP5, но взех Note 2 и съм просто очарован! Pen-а, който са сложили е супер функционален!

Заглавието е неправилно, тъй като от самсунг са предсказали ,че ще ги преминат, а не са още... моля автора на статията да си проверява източниците ... link

Преди няколко дни предсказаха и вече ги минаха. Моля ти да си рефрешнеш информацията ;)

Самсунг и Apple имитират конуренция, като всъщност и двете марки продават на високи цени Това положение обаче се променя, защото много мощни производители излизат и двете скъпи марки изостават с всеки ден

Твоя право казва...аз скоро разкаже игра на всички....

Само едно искав да кажа: заглавието на линка, който е отдолу. Всеки сам да си прави изводи. \(ツ)/ link

..кво си мерите.. телефоните, бе?!

Щот са "гАзари" затова.

Ми,кат са им малки пишките...какво друго да си мерят :)По тъпа тема за спор не бях срещал от тази тук :) Няма ли пичета за вас бре хора :)

Айдееее сега се почнаха едни съдебни битки, защо са продали толкова много - ...

вижте ме, аз съм зомби, нямам мозък ама вместо мозъци да търся, ям ябълки.. и то развалени.

Мда, колко е вярно само жълтурите си знаят. ПС: Апл продава по толкова обикновено в първите 2-3 дни от началото на продажбите на нов айфон. Само за сравнение, де:)

Ти наистина ли си вярваш?

да бе, цял свят тръби че продажбите на Епъл спадат и Самсунг ги бие по всички параграфи, само според теб продават по десет милиона за два дни.

До колкото знам цената на iPhone и Галакси плазмата е почти еднаква. Само дето дебилите с Галакси получават пластмасово капаче и доказано цветово некалибриран Амолед дисплей. А тръгнали да наричат другите "зомби".

И кой е доказал, че дисплеят на Самсунг не е калибриран? Може би ти, като най-големия капацитет в електрониката.

А може би хардуерните тестове, в които се сравняват дисплеите на iPhone 5 и GS4. Потърси информация, прочети я и после се изказвай ;)

Само шарани си купуват Самсурник и Айфон.

А тези, които не могат да си позволят да купят нещо истинско, търкалят някакви куцо изкопирани китайщини и злобеят по форумите...

Hе е така пич, докато си джъткаш на телефончето ние търкаляме мацkи в леглото, не по форумите, ;-)

USER, бавиш се. Чакам с нетърпение да прочета твоя коментар и нещо за iOS.

Абе друго си е чувството за свобода да си местиш иконките и смениш някоя друга темичка и вече си свободен човек. Нищо че ти знаят и номера на обуките, ама понеже не е изведено на иконка не те заробва нали :):):)

Още по друго сине като плащаш за това тройно! ХА ХА ХА фенчетата на гаража от Купертино винаги сте забавни клоунчета.

Няма нужда от коментар - Самсунг S4 се продава изключително добре, а продажбитне на айфон спадат значително - не се сещам за коментар, нещата поне за мен са ясни ! Питай ако имаш проблеми с ios да те осветля ! Явно се идентифицираш с епъл и смяташ з атвой дълг да ги защитаваш ! Аз обаче не смятам, че заслужават подобни жестове, след като продават скъпи боклуци и се оставиха едни жълтури да ги задминат във всяко едно отношение ! Проблемът ти е психологически - не съм специалист, търси помощ от друго място !

Грешиш. Притежател съм на Galaxy S2. Иначе с голям интерес чета твоите коментарии. Не разбирам защо е психологически проблема. Как го диагностира?

Поне си напишете правилно новината!!! Телефоните са продадени на оператори, не на крайни клиенти,разликата е огромна...

И къде е разликата в обявените продажби? Кой обявява реални числа?

Епъл, например. Единствено загубеняци като Самсък обявяват ДОСТАВЕНИ, а не продадени бройки.

Разликата е, че за Samsung дори е по-добре така. Не се занимават с някакви лумпени, а чисто и просто правят бизнес. Дали 1000 човека ще си купят телефона от тях или ще продадат 1000 телефона на оператор, те са ги произвели и продали. Операторите няма да поръчват толкова, ако не вярват, че ще ги продадат. Не знам защо си упражняваш пръстите, след като пише буквално: "10 млн. Galaxy S4 купени за по-малко от месец", никой не претендира, че са продадени на крайни клиенти... Виж, ако пишеше Vodafone са продали 10 милиона телефона, тогава е ясно. Ако направим паралел с Apple, новината е същата, като да напишат "Foxconn продаде 5 милиона iPhone", защото те са ги произвели и пласирали към Apple. После дали Apple ще успее да ги продаде на крайни клиенти е съвсем друга тема...

Само дето Епъл не обявяват колко бройки са поръчали и платили на Фокскон, а колко са продали на крайния потребител. Като че ли има разлика, а?

е те сега ще дам една торба пари за телефон

И аз ще чакам да поостарее поне 2-3 години, пък тогава ще видим. Може и айфон да ми хване окото.