Коментари - Samsung представи малък Galaxy S4 (снимки) | IT.dir.bg
назад

Samsung представи малък Galaxy S4 (снимки)

Samsung обяви Galaxy S4 mini в четвъртък - малък братовчед на флагманския смартфон Galaxy S4, който е с по-скромни характеристики и вероятно ще бъде позициониран в средния ценови клас.

Обратно в новината

Коментари - Samsung представи малък Galaxy S4 (снимки) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи е по-малък като размери, с тотално различни (надолу) характеристики и пак го водят С4? Хитри лисици са Самсуляците. Хем не е нищо като S4, хем го представят като такъв :)

не е така, нарича се мини защото не само е по-малък на размер, а и защото техническите му данни са намалени, не става въпрос само за размера.

Момчета,насочете се към Sony..

да ти кажа има нещо вярно, мъжа ми има сони експериа нео от 2 години, и не е мръднал, и батерията е ок, и телефона като функции и камерата си е камера. Железен е.

Не бих отишъл отново там, от където се върнах... Sony и Nokia с всички глупости които натвориха в последните 15 години ме загубиха необратимо като клиент...

Отне ми няколко месеца но: Най-после разбрах каква е концепцията на Самсунг и на Епъл. Значи при Самсунг е важно телефона да ти е по-голям от оная работа, а при Епъл обратното.:) Та затова и корейците променят размерите постоянно в зависимост от средната дължина на ония им работи на служителите, няма друго разумно обяснение :) :) :) ;)

на зомбитата, всеобщо познато, им окапват краиниците, нищо не си схванал, или си схванал нечии чужд

Абе явно на Епъл пишките намаляват, щото направиха мини. А Самсунга все расте ли расте.

Какво значи обратно-оная работа да ти е по-голяма от телефона и ако си мадама как трябва да е поставен телефона????

При Епъл телефона да е по-малък от ... За мадамите явно се мери не техния, а на партнъора. При Самсунг телефона да е по-голям от.. Е с две думи като няма кво да си мерят поне да си мерят екраните на телефоните. Виж тук явно Самсунг водят техните са по-големи. Та това им е концепцията Голям телефон - Голяма работа. :) Както викаше един познат преди време: Някой хора ако могат ще си ги кичат ония работи на колана да се виждат :)

Ако това, което пишеш е вярно, значи Samsung още не са пуснали достатъчно голям телефон за мен тогава... Note II ми е малко малък дори за работа с една ръка...

С две думи Галакси 2 с няколко почти незабележими фейслифтинги. И защо ти е да даваш 600 лева, като може да си вземеш двойката втора ръка в идеално състояние за около сто лева? Ако ще пускат нещо ново, нека да има причина.

Двойка? Втора ръка? Идеално запазен? ОРИГИНАЛЕН? За около 100 лева? И всичкото това на един път? Хайде, пак си провери източниците. За 100 лева се купува реплика. S2 устойчиво държи цена 300 лева за запазен екземпляр с дребни забележки и над 350 - за пълен комплект без забележки.

Да, дори и за 350 трудно се намира...

По-скоро бих го нарекъл "Samsung Galaxy S4 Normal" :)

Хахахаха, тия вече през ден пускат по един боклук. Утре ще пуснат ултра малък Галакси, в другиден - нищо, та да се отличават от другите :)))

Не могат да пуснат "нищо", защото Apple ще ги съди - нали самите Apple не са пускали "нищо" напоследък? ;P

Ха ха - колко злоба си събрал, явно много страдаш, че нямаш Галакси ... Нормално е да пускат нови неща - най-големият производител на смартфони са - с най-много продажби и клиенти ! Да не би епъл да пуснаха нещо ново - мързеливо разчитат на зомбитата да ги хранят като им купуват старите продукти ! Галиш ли си капачето на айфончето - много си привързан към него нали - дава ти статута на "Wannabe person", като какъвто се изживяваш - ярка звезда в селският свят на комплексарите ...

Комплексиран ненормалнико, твоите словесни бълвочи явно край нямат. Всички разбрахме, че не си имал продукт на Епъл, спри да лаеш така фанатизирано. Работя на Епъл от '98 и телефонът ми е само един от 8 техни продукта, които ползвам. Ти ако си селянин, за който телефонът може да е белег за благополучие, на нормалните хора той просто им върши работа. А за Галакси може да страда единствено човек, който не е ползвал iPhone, няма как от Бентли да сикаш да минеш на Шкода, нали? ;)

Продуктите на епъл са чудесни, но имат един недостатък - и да поискаш да пръднеш ти искат номера на кредитната карта...