Коментари - Samsung пуска два нови таблета Galaxy Tab 3 | IT.dir.bg
назад

Samsung пуска два нови таблета Galaxy Tab 3

Samsung обяви нови предложения в сегмента на таблетите - двете нови устройства са с диагонал на екрана 8" и 10.1" и ще се продават още от този месец.

Обратно в новината

Коментари - Samsung пуска два нови таблета Galaxy Tab 3 | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

китаиците по китаиските саитове продават 4 - ядрени процесори с 2 гб рам 1 гб видео и з2 или 6ч гб памет за по 200 долара което са з00 лв....а тя смешници пускат морално остарели процесори малко рам и подигравателно скапани камери от по 1.3 мп !!!! и ще са на цени от по 700-1000 лв...бати тоягите *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Хайде сега си купи една от тези китайски "вълшебни пръчици" и след има няма шест месеца, ще установиш, че си купил пръчка.... ама не е вълшебна. :)

Продавам акции на Епъл - 2 за лев !

Самсунг пускат повече таблети отколкото Иво Сиромахов книги.

Казах им го отдавана 7 инчовите таблети са малки, ама те не вярваха. А на сега 8 инчови почнали :):):) Казах им и на моите маскари ама те Ipad Mini-то 7.9 инча. Ей го на сега ги изкопираха че и 2 милиметра горница туриха. Абе ако не сме ние ябълките тия Гнусмаси ще трябва да копират модли на дрехи, на обувки направо не ми се мисли. :):):)

Samsung Galaxy Tab 7.7 е от Декември 2011.

Kаквото и да пишат хейтърите това изглежда чисто визуално доста подобно на iPad мини с тия стеснени кантове отстрани. Всеки може да види Самсунг 7.7 , iPad mini и Самсунг 8.0 и да види кое на кое прилича :-)

А по-незалепените ще видят, че не Galaxy Tab 7.7 прилича на iPad Mini, а обратното - просто Galaxy Tab 7.7 предхожда iPad Mini. Има една малка врътка - Galaxy Tab 7.7 прилича на Galaxy Tab 10, a за това дали Galaxy Tab 10 прилича на iPad имаше доста противоречиви съдебни дела с разнопосочни съдебни решения.

От къде ли видяха, че да направят и те 8". Спор няма добри са и напредват, но нямат въображение.

От себе си... имат 7" таблет от началото на 2011, а 7.7" от края на 2011. Ти ми кажи другите от де се сетиха да пускат таблети с размери между 7 и 8 инча.

Странно но като видя някой като извади айфон ми става едно смешно такова, приличат ми на някакви малки тухлички с много малки екранчета и доста груби...и си мисля виж ги как само изостават от другите.....

скоро няма много много да ги виждаш

Друго си е да ти е гуем нали. Така само с една покупка си избиваш комплексите от малката работа :)

Друго си е, викаш, усещането на сапунерка - хем на грамаж го докарват леко, хем на усещане евтино, хем не се хабят много за метал...

Ако не бълват по дузина на месец няма да се наричат Самсунг ...

И какъв ти е проблема, таблетите Galaxy Tab 2 са обявени преди повече от една година?!

Ами така се завзема пазар и се налагат :)

Налагат се, но като треторазряден производител с посредствено качество. Пазарният дял не е всичко, Епъл имат скромен пазарен дял сред персоналните компютри, но са може би най-култовата и разпознаваема марка, че и най-ценната публична компания в света, поне до скоро.