Коментари - Китай готви скорошен пилотиран полет в космоса | IT.dir.bg
назад

Китай готви скорошен пилотиран полет в космоса

Китай ще изпрати трима души в космоса в средата на юни, за да експериментира космически модул, което ще е нов етап по пътя към националната цел – създаване на космическа станция, съобщи днес официалният печат.

Обратно в новината

Коментари - Китай готви скорошен пилотиран полет в космоса | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази държава се развива с бясни темпове. Няма да ме учуди ако първият човек стъпил на Марс е китаец. :)

Браво на китайците!Като си помисля,как до преди няколко години ги бъзикахме за Културната революция,за Мао и други глупости,сега каде са те,каде сме ние!?!Те,с една от най-силните икономики в света,ние все още се борим да видим светлина в тунела!

Много неадекватно сравнение. Погледни картата, прочети за население и т.н. и пак кажи че сравнението което си направил е смислено.

една от най-големите не от най-силните

Първа икономическа исла са офицялно няма назад!А относно Русия и САЩ те са толкова напред в космическите технологии,че ис нямате ан представа това бази ан Луната и Марс има отдавна и регулярни полети също,да вашето знание няма каво ад ви свеждат това,китайците бързо вървят след тях

Пожелавам успех на китайците.

успех на китайците в непал. ..

добре че купиха документацията на пред-предпоследния модул на СЪЮЗ. ако отлепят лепенките с надписите на китайски отдолу пише: сделано в ссср.

Тези тъпи комунисти за какви се мислят, станции, Луна, Марс, ами това е запазен периметър за нашия голям брат.Той и Съветския съюз, беше пуснал станция МИР, ама американците им спретнаха една перестройка и МИР, кацна на дъното на океана. Това чака китайците, ще им спретнат една "китайска" пролет и ще им отсвирят комунистическатаа космонавтика. То и ние се бяхме се хванали с такава ретроградна дейност но хората ни вкараха в правия път- бой по рогата и на коневръза. Всеки гьол да си знае жабата.

Руския МИР кацнал на дъното на океана, ам американския Скайлаб де кацна? :)

важнготое че тоя бунак не усеща как любимите му кравари ще кацнат дружно на оная работа на чичо Си ...и ситно ситно ще ги клатят

А американците се готвят да си платят поредните няколко десетки милиона на Роскосмос :)

кво се кефи като че ли ще влязат в твоя джоб?! ми сметни колко милиарда плащат руснаците за американски продукти :)))) хлъц тъпи русофили

Внасят едно, изнасят друго... Лошото е, че в България предимно се внася. Всички плащаме на "Газпром", а сега и на "Атомекспортстрой".