Коментари - Google забрани порното за очилата Glass | IT.dir.bg
назад

Google забрани порното за очилата Glass

Скоро след появата на първото порнографско приложение за Google Glass интернет гигантът промени своите правила за разработчици за платформата Glass и забрани приложенията със сексуално съдържание.

Обратно в новината

Коментари - Google забрани порното за очилата Glass | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вие не разбрахте ли, че тези очила са повече инструмент на Гугъл за събиране на първична информация, отколкото потребителски продукт? Забраната на порно си има ясно и логично обяснение: порното влияе на психологичното състояние на хората и по този начин 'замърсява' потребителските реакции на определените стимули и по този начин могат да се извлечат неверни изводи. Вероятно има и клаузи за алкохол и дрога. По същата причина забраниха и преотстъпването на очилата.

A защо не забранят порното в Гугъл?

Никога не си купувайте матраци Тед

и кой определя, кое е 'сексуално'? ако е същия, който разреши хомобраковете и тревата?

Аз знам каква е истинската причина. СИгурно са разбрали, че гледането на порно през тези очила ще доведе до масови гледки на мъже с подути панталонки по улиците. Пък някой може съвсем да объркат реалностите, и да се стигне до инциденти :)

Сигурно, защото порно сайтовете са пълни с вируси?!

тия явно още не са разбрали къде са големите кинти

Тия от гугъл още реален продукт нямат взеха света да превъзпитават с него. Забравили са се явно - което е в началото на много падения, и тях няма да ги подмине.

докато хората се възпроизвеждат,ще има порно,за мен това е напълно нормално

Ех, греда

Първо и да имаш пари няма как да си купиш тези очила. В света има 3000 броя и са само тестови. Не се продават още. Второ, тегленето на порнографско съдържание от плейстора както и в аппстора не съществува като възможност, но като си такъв порно маниак, винаги си има сайтове за тая работа, която никой не може да ти забрани. Ако си пуснеш камерката можеш да си запишеш каквото ти душа искаш, както е при телефоните. Изобщо не разбирам защо злобните i фенове завиждат, че техния продукт не се е развил и грам за 3 години, а в света глобалния иноватор GOOGLE прекроява начина на живот на хората с неща като streetview и Google Glass (и останалите им game changer-и).

Порното в БГ Парламента продължава

И ко - гугъл причисляват порното и педофилията под общ знаменател?

Аз наистина се колебаех... но сега съм твърдо решен, че няма да си купя... Не за друго, а заради нарушеното право на избор... хаххахааахаха

Ало Usera Кво стана с любимата ти Андроидска платформа, дето ти давала свобода ;) Скоро даже ще ти казват и какво става за гледане от теб. :):):)

Друго си е да платиш за куплунг за зареждане! Църквата на снобите винаги е доволна.

За кво говориш бе пич?

Защото iOS-a ти бъка от порно, нали?

Понеже подобни програми и материали са разрешени в itunes ?

Нали затова я мразите бе, че ви ограничавала пък Гугъла всичко ви давали ;)

Аве идиоти кой каза че забраняват порното, забраняват порно апликаците а ако искаш порно отиваш в нета и си гледаш

Ал

Де го чукаш, де се пука...

Ааа без чукане в коментари за статия в която пише, че Гугъл забраняват порното !

Тъкмо мислех да си купувам такива очила и тия ме отказаха ...

Те за друго и без това не стават. Както писа един момък, ако не друго поне качеството на порното ще се подобри. Ама явно и за това не стават :)