Коментари - Ресторант въведе първите летящи подноси (видео) | IT.dir.bg
назад

Ресторант въведе първите летящи подноси (видео)

Японски ресторант в Лондон придаде нов смисъл на бързото хранене - ястията достигат клиентите с първите в света летящи подноси.

Обратно в новината

Коментари - Ресторант въведе първите летящи подноси (видео) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А ако подноса, докато идва към масата и взема, че стана? Дали няма ми хвръкне хлавата? Или си летят близо до тавана и после вертикално се спускат към центъра на масата?

Уоу - 11 м/сек.!!!! HELP!!!

А вие прости софийско-селски дечица, какво сте сътворили през жалкото си съществуване? Камарките в тоалетната ли? Само тях? Друго?

Е, и тебе там ...

Ето, за това харесвам повече G+, просто защото има И бутон "Не харесвам"!!!

Тези 4 броя въртящи се витла не представляват ли опасност за клиентите или малки деца? ... Предполагам,че са като месомелачки.А,не мерси.Загубиха ме като клиент.

Който е писал тази статия или не е в час или живее в гората, тия подноси ги има от преди поне 3 години в суши ресторанта на мола на цариградско!!! да вземе да си свери часовнка че е смешен , тоя репортер!!!

Май-май си ги сънувала :)

Това беше реклама на въпросния суши ресторант, ако не си разбрал. Иначе що се отнася до рекламодателя. Мила, не всеки живее в София. Света не започва и свършва със София. У наше село го нема вашио ресторант и мол.

индиректно издихание на гнилоча от Купертино гачели...не може с друго освен с Ipad разбира се...ама 3-4 бройки са им сигурни ...къде ти тук Самсунг)))))

Голема иновация, нема що. У нас от години си имам и летящи подноси, и чинии, тенджери и тигани... га жената не е на кеф.

Доста оляти клиенти ще има, но така се прави прогрес - проба, грешка, ...