Коментари - Galaxy S4 zoom = 1/2 смартфон + 1/2 фотоапарат | IT.dir.bg
назад

Galaxy S4 zoom = 1/2 смартфон + 1/2 фотоапарат

Samsung представи официално Galaxy S4 zoom - първият смартфон, снабден с 10х оптично приближение.

Обратно в новината

Коментари - Galaxy S4 zoom = 1/2 смартфон + 1/2 фотоапарат | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бе интригуващо изглежда ама поне да му бяха сложили хубавия 1920 на 1080 точки дисплей от S4, така и така ще е голяма кутия. Човек и без друго плаща главно за дисплей при скъпите модели.

Честно казано не одобрявам много идеята на Samsung да съберат фотоапарат и смартфон в един продукт, колкото и качествен да е той. Целта е смартфона да бъде лек и удобен за употреба, а фотоапарата да разполага с качествени обектив, оптично приближение и т.н, които от своя страна пречат устройството да бъде компактно. В резултат се получава някакъв хибрид - нито фотоапарат, нито смартфон. ПС: Моля ако някой може да ми разясни с какво този продукт е по-добър от Galaxy Camera (1000 лева) и защо си струва човек да се изръси с 1000+ лева за него.

За ваше съжаление този модел е един нов етап в портативните телефони. В близко време ще сме свидетели на модели с все по мощни фотоапарати и нови иновативни решения.Това е само стъпка по пътя на прогреса

Понеже всякакви лаици коментират тук да ви кажа следното: Чували ли сте за Apple quicktake.. Не не сте.. ами използвайте google. Ако така и така ще търсите горното - вижте и един от другите им провали - pippin На гения който смята че Самсунг са правили екрани и процесори и памети по схеми на Епъл.. нямаш никаква идеа колко си далече от истината... Процесорите които използва в мобилните си машини Епъл са разработка на ARM в Лондон а видео картите са PowerVR Всеки епъл продукт е краден, като се започне от първия айпод, мине се през айфон-а и айпад-а. Колкото до това коя е технологичната и коя дизайнерската компания - факт е че Самсунг осъдиха Епъл заради технологични патенти а Епъл Самсунг за дизайнерски. Четете повече..

50% телефон,50% фотоапарат-100% НИЩО!

аззз

ужасно грозно нещо....

МОже ли?

Пробвах в един магазин предния им модел на тази стахотна иновация. Резултата е неудобен телефон и непрактичен фотоапарат...

не всички правят стахотно иновативни"блестящи" алуминиеви капаци)))) тук хората са по скромни от инкубатора за крадци в Купертино

Тук няма никакви иновации. А ти си един и същ недоразвит гламак, който явно има фикс идея за алуминия, ползван от Епъл. Те правят нещо, само ако то има смисъл и когато технологията е достатъчно усъвършенствана, за да работи перфектно, а не с чистата идея да предложат, нещо, което другите да не са, макар и лишено от смисъл. Всъщност Самсунг какво точно са иновирали, че не се сещам нещо. Да, добри са в изработката на процесори, памети и дисплеи по схемите на Епъл, но иначе освен да копират яко от всички, нищо друг оне правят, поне в потребителските си продукти.

И къде видя в коментара ми apple или нещо подопно. Нямам нищо от тая фирма но пък съм снимал с доста фотоапарати... Аман от хейтъри!

Не знам какво си пробвал но предишния им модел не беше телефон..

Това повече ми прилича на голяма сапунерка с функцииите на телефон, отколкото на смартфон с функциите на сапунерка... Извратено е. Започвам да си представям как канон ще сложат телефон във фотоапаратите си :Х :Х :Х

Доста е грозно!

Евала на Самсунг. Това е бъдещето. След няколко стъпки ще се стигне и до холограмния дисплей и прожекционна клавиатура за пълноценен мощен комп в джоба... някой ден. Но дотогава - на час по лъжичка. Все пак трябва да върви бизнеса.

Ето това са иновации. Епъл да гледат и да се учат.

Ха ха ха ха ха. Това били иновации, а Епъл трябвало да се учат от тях. Добре бе, ха ха ха...

Galaxi-то S5 Сигурно ще го пуснат с презерватив за многократна употреба.

той е патентован от Тимито)))))

Ако няма мед... И лъжичка лайна върши работа... Хахахахахах

ти досега само на лаина го караш

Това вече е перверзия

Само не разбрах как ще му викаме на този иновативен хибрид. Нещо като нито рак нито риба.

За тия пари някой ДСЛР втора ръка с хубави лещи и ще е много по-добра сделка. Пък нека да нося фотоапарат и един телефон едновременно, да ми "тежат". 808 поне вади някаква технология която го ОТЛИЧАВА. Не става дума само за просволутите 41 мегапиксела (дето са много по-малко де, ама използва специално алгоритми). А това - сапунерка с тъч скрийн телефон в едно.

е, ти па сега ... прав си, но пък е удобно да имаш подобна джаджа т.е. защо пък не

Разгледах този Франгенщайн (друго определение не мога да дам) в един специализиран сайт. Тлъсто, двусантиметрово тяло, като с това не постига нито нивото на добър фотоапарат, нито е впечатляващ смартфон. Очаквах да отговорят на Nokia Pure View с нещо по-добро. Предполагам,ч е това ще е един от най-лошо продаваните модели на самсунг.