Коментари - Huawei извади конкурент на iPhone 5 и Galaxy S4 | IT.dir.bg
назад

Huawei извади конкурент на iPhone 5 и Galaxy S4

Huawei официално представи смартфона Ascend P6, с който китайската компания се прицелва към устройствата от висок клас. Топ моделът ще се конкурира с iPhone 5 на Apple, Samsung Galaxy S4, HTC One и др.

Обратно в новината

Коментари - Huawei извади конкурент на iPhone 5 и Galaxy S4 | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Незнам защо се радвате толкова .... Телефона август ще е на цената на С4...??? Я пак да го прочете и усмислете! И защо като характеристиките му са дори по слаби....

449 евро не са 1400 лева

Р-р-р-р-р-р-нт-ън-тън-тън-рррррр!!! Малееей, Samsung и Apple зомбитата как са се разгазирали тука, пенясали са от плюнки! Споко, деца, не скачайте срещу неизбежното - китайците правят телефони, и то качествени, но за по-малко пари, което няма как да не бъде оценено от потребителите! А снобарите нека се ръсят за ръбави ай-кокони и муцуни!

Я мирно Huawei са производители на комуникационно ОБОРУДВАНЕ Половинита свят работи с тяхните базови станци и т/н/ Това е ниво, което производителите на перални и на i-MP3 плеъри няма и няма да имат Без съмнение тоиз телефон ще е най-доброто на пазара, защото за Huawei направата на телефон е като за Боинг производстовото на детски хеликоптер с радиоуправелние Моля пъпчивите тинейджъи да се просветят малко преди се изхвърлят с простотии

Много са хубави, ама ми напомнят за вица: Китаец продал душата си на дявола. След една седмица тя се счупила...

Този виц е отпреди 20 години Сега вече и душата ти и дявола са Made in China

Аз си взех едно Туки от Китай за има няма 130кинта 5инча дисплей и нормален хаардуер за навигация браузване четене на книги и гледане на филми. Така че я си заврете скъпите играчки в задниците то и без това нямате пишки с които да си играете затова телефоните си мерите и за тях се дърляте по форуми и сайтове. Докато има овце ще има и доячи и стригачи. За хубаво или лошо Китай е бъдещата суперсила. От друга страна ако го нямаше това което се прави в Китай щяхате да си продавате апартаментите за да можете да си купите лачен лъскав телефон за гъзареене. Ха ха

Поредния китайски боклук с краденкото Хандроид, че и Хуявей се казва...

Ако вие си мислите, че ще имаме точни данни кой какво взима и получава... Всичко е уредено в тея пазари вече.

Имам от 3г Хуауей модел М228.Когато го купувах направих компромис ,по простата причина,,липса на средства'.'Още съм с него батерията е бетон,а тези край мене с галакситата и айфоните ги смениха вече на два пъти.Следващият ми телефон ще бъде от тази марка но последен модел.Ако не за друго то поне да ми радва окото,няма по красив телефон на пазара в момента, много е готин.Айфоните са скъпи и грозни ,а самсунга е на всичко отгоре и не надежден,повреждат се много.Рано или късно Хуауей ще бъде на върха/ а те вече са/ и няма да ги измести никой,защото няма да има такъв.

Някой да каже нещо за EZIO, моля.като параметри ми изглежда добре( Андроид 4.2 , 13 мегапиксела , 2 гига РАМ 16 гига памет и е за две сим карти) и цена от 215 до 230 евро е доста сносно. Доставка директно от Хонк-Конг.

абе друго си е apple, характеристиките му са на половина, но цената му е по 2. вземи него.

По-добре избягвай недоказали се марки телефони особенно когато нямат сервизно обслужване и гаранция в България.

все повече добри неща чувам за тези, но не бих си взел нещо което да се казва хуявей

Що? Я как мъжкарски звучи. :)

Мен пък точно името ме кефи. Ще си го вея и после боли ме хуявея за тебе тебе и тебе....

я, още един убиец на .... всички като извади "флагман" го слага до iphone за да види какво е направил и къде се намира. Знам, че не ви харесва ама е вярно.

Не Huawei, ами link го сравнява с iPhone 5, SS S4.... виж официалното прес-съобщение за launch-a на web-site им: link

мдааа, виждам

абе ти от : "ще се конкурира с iPhone 5 на Apple, Samsung Galaxy S4, HTC One и др." само iphone ли видя ? Егаси зомбито комплексирано.

Успокой се. Дишай дълбоко. За да съм зомби трябва да имам нещо с i ,а аз съм с htc. Ти си от тези на които не им харесва, че е вярно, нали?

Нещо ми се струва мъничка батерийката..2000mAh на 4 ядра 2GB RAM няма да ги подхранват дълго...

Хуавей са много сериозна фирма и само който не знае и не се интересува да не коментира - с тази агресивна политика скоро ги виждам да минат и LG и Nokia и много други - пазарния дял на apple пада главоломно и хуавей са решили да се наместят там ..

Абсолютно точно наблюдение!

Ти да не си с температура бре. Хуавей никога няма да вземат от пазарния дял на Епъл виж от Гнусмас може.

Колкото Great Wall ще вземат от нашия пазарен дял толкова и тези ще вземат от дела ня Apple. Нито повече нито по- малко точно толкова.

Грешиш. Двигателя на BMW се прави в Германия, не в Китай. Обаче детайлите за iPhone се правят в Китай (и Корея частите от SAMSUNG и LG) и там се сглобяват. За това китайците вече произвеждат BMW-то на телефоните. Няма как да сравняваш обаче тези технологии с колите. До 10 години производителите на коли ще се конкурират само от към окачване и интериор, защото със залеза на ДВГ всички марки ще се изравнят от към двигатели (електрически).

Huawei,iSiktir,няма значение,важното е че отзад пише MADE IN CHINA!!!!

MADE IN CHINA или където и да е отдавна няма никакво значение. те са изпълнители. Важно е да го измислиш.

офф, с това "важното е да го измислиш" направо сте ми дошли до гуша, направо тръгвайте към Ватикана да настоявате за канонизация на Стив Джобс (току виж акциите на апле се вдигнали). А сега сериозно - от десетилетия вече измислянето е глобален процес. Тези, които измислят се намират в изследователски институти, обменят информация помежду си и не се вълнуват от политически и религиозни пристрасия и т.н. Тези хора са посветили живота си на измислянето. Апле и цялата пасмина от паразитчета нямат нищо общо с този процес освен с капитализацията му. Така че айде стига вече с това "изсмисляне".

Конкърент на баба ми хурката. За да станеш конкурент трябва милиарди за реклама и след това другото.

Браво, нека има конкурения - от нея печелим най-вече ние потребителите ! Като гледам колко се развиха последните години смартфоните - кой знае какво ни очаква след 3-4 години ... От епъл не очаквам нищо де - най-много алуминиеви копчета и дисплей, напоследък това им е иновативното, но конкуренцията на Самсунг и Хуавей ще е доста интересна !

Ти си бил жив бре, нямате когато пуснат тема за шпионирането на любимата ти корпорация Гугъл. Абе да те питам нещо HTC- метален корпус, Huawei с метален корпус, Айфона все едно не съм го казал ;). Само вие от Гнусмас ли останахте с пластмасовите сапунерки. ;):)

Ааа.а... ХТЦ предствя телефон с пластмасов корпус! Не всички са от алуминий.

Хората F1 болиди правят от Карбон, ти живееш в миналото с твоя алуминий...

Тези направо ме разсмяха за 900 лв. пускат този телефон без да дават пари за реклама и кой очакват да го купи. За 100 лв. повече е по-добре да се вземе С4 със супер качество и много програми и екстри които само на него ги има.

Кои па са тея прехвалени програми които ги има на Самсунг С4 и не могат да се прехвърлят на другите андроид телефони!? И изобщо заслужават ли си усилието?

-TouchWiz UI - smart scroll - движиш страницата нагоре-надолу ако гледаш в горния или долния край на телефона или ако го наклониш - smart pause - s voice - kato siri - s translator - air view - air gesture - dual shot - earaser - собствен браузер и много други.

Стой та гледах как ХТЦ пускат нов телефон в Тайван за скромната цена от около $700..

Началото на края за самсунг

началото на края на самсунг, епъл и всички останали обаче

Само в рамките на куриоза - корпусът е 1-към-1 еднакъв с този на LG L7 P700, само дето е обърнат на 180 градуса - правият ръб е долу, а този с двете закръгления - горе :) Иначе, като характеристики изглежда доста добре, освен батерията от 2000mAh, която ще трябва да "храни" минимум четириядрен процесор, голям екран 720 x 1280 точки и телефонния модул, а като се включат и WiFi и NFC/BT/FM, направо не ми се мисли...

По точно е конкурент на Айфона , да си признаем S4 е мноого напред.

Ха! И този е правоъгълен... :)

Ха! мониторът ми - и той правоъгълен!

"Работи под управлението на Андроид" - с това интересът ми изчезва автоматично :)))

Интересно под кое управление би събудил интереса ти? Нека да позная-оная старата на айфоните,нали? Глупак!

Глупак ще викаш на тоя, дето те е правил. Ползвай смотаното си телефонче и си внушавай, че е хубаво. Идиот!

до сущ копие на Iphone :DDD , но оригинала винаги е по-добър от копието

До сущ се пише слято, но това донякъде обяснява колко ти е ясно всъщност кой е оригиналният продукт тук. Преди има няма месец федералния съд на САЩ забрани /забележи/ вноса на предното поколение iPad и iPhone в ???? понзай къде??? В САЩ, именно пради факта, че е толкова оригинален, че се прави в Китай. При тези жокери хайде сега пак да познаем кой е оригиналният продукт? ;) Huawei е изключително сериозна компания и в следващите 3 години ще бъде основен конкурент на Apple и на Samsung, още повече, че вероятността да погълнат Nokia е огромна и това ще им донесе невероятно предимство пред другите с оглед на патентите, които притежават Nokia

Когато от Huawei са се занимавали с телефония, ябълката даже не е била отхапана още. Няма телекомуникационно оборудване в света, в което да няма нещо произведено от тях.

Не че съм някакъв фен на Епъл, но те са създадени 1976, логото им е направено 1977ма. Хуави е създадена 1987 като търговец на оборудване произведено от друга фирма. Почват собстевени разработки началото на 90те години на миналия век.