Коментари - ”Кюриосити” събра гигапикселова панорама на Марс | IT.dir.bg
назад

”Кюриосити” събра гигапикселова панорама на Марс

Специалисти на НАСА, работещи с марсохода "Кюриосити", публикуваха гигапикселова панорама на планетата Марс, събрана от почти 900 отделни снимки.

Обратно в новината

Коментари - ”Кюриосити” събра гигапикселова панорама на Марс | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЧОВЕЧЕСТВО, първо си оправи нещата на родната планета, защото в един скорошен Слънчев ден ще я докараш до положението, в което сега гледаш Марс! Тогава пустинните пейзажи ще можеш да си ги снимаш и тук, няма да има нужда да даваш милиарди, за да ги снимаш другаде! Ако си живо и съществуваш още, разбира се!

първото нещо което направих като отворих коментарите е да задам търсене на думата "русна" и печеля баса с колегите, че ще има поне един коментар с тази дума :) в тази статия. както и всички други свързани с Космоса които нямат нищо общо с въпросните "руснаци"...

Ето това е резултатът от управлението на комунистите на Червената планета - след тях трева не никне. Това очаква и нашата Червена държава, ако час по-скоро правителството на Олигарски не замине за Марс.

Ти си оня партииния секретар дето все за руснаците пише, без значение за какво иде реч.;)

Якоо

Скалните късове са интересни - с много причудливи форми, като застинали фъндъци лава. На Земята структурите са много по загладени. Не, че не е очаквано. ----- Ако някой ми беше казал, че някога бих ползвал "фъндък" в изречение за Марс, щях да се изсмея дипломатично.

Как ми се иска да посетя друга планета.

Измислено е вече ще се пътува виртуално, няма нужда да ходиш там. Гледай филма, ако не си го гледал точно по темата за Марс е.

Ти си гледай турския сериал си трай там.

Ти си пътувай виртуално, ма остави другите да си пътуват наистина, смешноко.

Тия смотаняци може ли да го направят това зависимо от на Майкрософт флаша, дето се отказаха отдавна да го развиват?! (Силвърлайт) Е нема да го инсталирам само заради тях, макар че ми беше интересно.

Струва си да знаеш.

Знаеш ли колко много ги боли, че ти отказваш да инсталираш флаш?

жа го приместа у другото крачол...

Браво много е готина оригиналната панорама от сайта на НАСА. Едно доказателство , че ако знаеш какво правиш 2 Мегапиксела камера е напълно достатъчна за тази мисия.