Коментари - Sony показа новия си ”умен” часовник | IT.dir.bg
назад

Sony показа новия си ”умен” часовник

Вече са известни всички детайли за новия умен часовник на Sony - SmartWatch 2. Според компанията това е първият водоустойчив умен часовник с NFC възможности.

Обратно в новината

Коментари - Sony показа новия си ”умен” часовник | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

айм вватч е с функционалностите на самостоятелен телефон и струва към 600 лева, това е само придатък към андроид фон-а. малко разочароващо..

Италианците отдавна са го измислили, направили и го продават. Казва се im Watch. Тези естествено, както винаги са подобрили нещо тук таме и хайде гръмки заглавия.

Накой да ми поясни какво е предимството да направиш снимка използвайки часовник, свързан към мобилния. Не е ли по-лесно да ползваш направо мобилния, защото така или иначе ще го държиш, за да насочиш камерата.

Ти пък къде видя камера на тоя часовник ?

Тва е дистанционно заснемане на снимки с камерата на телефона чрез часовника...човека правилно пита, кому е нужно. Това е например приложимо ако няма кой да ви снима, поставяте телефона някъде и с часовника се прави снимка. Cookoo watch има тази функция.

Не бяхме свикнали да си зареждаме часовника със зарядно...Явно и с това ще трябва да свикваме.

Аре сиктир с тея зарядни, тъкмо бях решил че ще е супер удобно и ще си взема един, но ти ме свали от облаците :)

Аз моя часовник си го зареждам редовно през ден-два поне от няколко години... понеже всъшност телефона ми сужи за часовник. А тъй като нося 2 телефона (т.е. 2 часовника) - където 2 устройства за зареждане там са и 3...