Коментари - Star Wars 9 може да се снима в космоса | IT.dir.bg
назад

Star Wars 9 може да се снима в космоса

Колин Тревъроу, който ще режисира деветата част от сагата „Междузвездни войни“, намекна, че лентата може да се снима не къде да е, а в открития космос.

Обратно в новината

Коментари - Star Wars 9 може да се снима в космоса | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БМХ . Ако ще и на Плутон да снимат , след като гледах еп7 , не си и помислям за 8 или 9 . Тъпо , та чак гнусно .

Ние сме били малки.Факт.Но филми като ''Империята отвръща на удара'' имаха душа.А сега вече нещата отиват точно като във ''Завръщане в бъдещето'' където главния герой вижда Триизмерна реклама на ''Челюсти 17''.

Да бе, и кастинг ще има да наемат извънземни за някои роли. Пратили са покани за кастинга на извънземни от галактиката Млечен път. За сега само от звездния куп Холивуд има заявки ....

Абе в космоса :) смешници вии се молете да е жив и здрав Лукас че без него епз 8 ще е с празни кино салони , и между другото оправете еп 7 че ми се драйфа от него :(

Ах дано да не излизат повече продължения на филма като този провал!Да се учат да снимат бозаджийски истории някъде другаде.

Сигурен съм, че ако дадат възможност на зрителите да гласуват дали еп.7 да е официалното продължение на Star Wars, 90% от тях биха гласували с "НЕ!". През годините толкова увлекателни книги излязоха по въпроса - да бяха екранизирали някоя поредица от тях - 100 пъти по-добра работа щяха да свършат! Ма не - дай ние да си измислим някаква глупост там...

всички негри в космоса

За съжаление дали вече заради възрастта ми или заради това че просто последната серия си е чиста боза аз вече приключвам като фен на този филм. Не може да направиш сюжет където един от най-силните ти персонажи Хан Соло да го утрепеш без никаква история просто ей така защото актьора бил стар. Не може новият ти падуан изведнъж да стане джедай и да победи най-новият силен сит, при условия че Люк цели три серии се учеше да разбира силата. Изобщо пълно мазало. Къде отидоха философията на филма, научната фантастика и връзката с реалността? Поредното фентъзи, при това лошо направено. Жалко!!! Но всяко нещо си има начало и край ...просто хората остаряват.

Ами да ти кажа аз поради причините които си описал не го гледах!След грешката която направих гледайки Терминатор 5 мерси.

За времето си е бил революция в киното. Гледай от тогава другите известни фантастики и ще се убедиш колко по-добър е бил. Има някакви що годе ставащи, като Стар Трек.

Не забрявай "Пришълеца" - той е също сниман тогава (две години по-късно)

Крайно време беше

Те на земята не могат да сложат 2 кадъра, на небето тръгналЕ. :)

След гледането на 8, вкусът който остава в устата е толкова горчив, че едва ли ще се гледа 9. Перфектните визуални ефекти и 3D-то не компенсират по никакъв начин липсата на всичко останало. За съжаление.

Ficho

Боба, гледал си 7, осем още не е заснет.

Гледал си е боба в паницата. После, като е насъбрал енергия и фссс.... полетял...

След римейка на Нова надежда, наречен Силата се пробужда никога повече няма да дам пари, за да гледам тази развалена боза. С този брутален копи-пейст на сюжета, тъпи, нелогични и непоследователни битки, смешно играещи актьори, самообучилият се за минути мастър джедай Рей просто няма начин!

Брат, това е еманацията на "новото време", на младото поколение - тъпи копи-пейстаджии, чалгари, импотентни да измислят и сътрворят нещо ново. Само пари и развлечения са им в главата. Изкуство ли?! Хах! И резултатите не закъсняват, и си личат на всички нива в живота...

Забрави за страховитият Кайло Рен който се оказа 14 годишен, смешен пубер без грам харизма :) На фона тази, както я нарече, боза даже Fantom Menace не е толкова зле. Darth Maul щеше да хапне и Рен и Рей и По и Фин за закуска.

Щом може да се снима порно в космоса (както ни осведомихте в една предна новина), защо да не може да се снима и "порното" "Междузвездни войни"

Защо е нужно в космоса. Нали вече имат реалистична снимачна площатка за луната!?

Американците отдавна снимат всичко на Зелен екран, но на тъпите путлерасти това не им е ясно явно. Някак си ви е невъзможно да си представите, колко светлинни години напред са американците пред Путлеристан.

Правилно сте разбрали, че трябва да се използват ключови думи като "Путлер", "путлерасти", "Путлеристан" и т.н., за да получите парите за коментара си, дори и той да не се връзва с темата. Бих искал обаче да Ви обърна внимание на факта, че заплащането е 10 цента на коментар, независимо колко от ключовите думи се съдържат в коментара.

Не съм казал че снимачната площадка няма зелен екран. Даже си е задължителен. Както винаги тъпия си ти!

Може да се снима в космоса.... Ако си купят ракети от Северна Корея.

съвсем изперкахте от фантазии ... и един надянал черен леген и вижте ма внук дърт вейдър

размазаха го хубавия филм от доизопачаване и чудене как да изкарат още пари от феновете на наистина добрите стари епизоди. Поне да правеха нещо свястно, а то... този 7-ми епизод се оказа пълна скръб - сякаш не си на "Междузвездни войни". Сега и 8 и 9 с различни режисьори, стилове и пр. и резултатът ще е пълна боза.

и там е пълно с интриги кой да лапа режисьорския хонорар

обичаните стари епизоди, са режисирани също, всеки от различни режисьори

С тази разлика, че са режисирали идеите на Дж.Лукас. И това май е добрата комбинация. Четох, че Лукас не е искал да режисира епизоди 1,2 и 3, но са му отказали няколкото режисьора към които се е обърнал. Те са го убеждавали, че той трябва сам да си ги направи.

Каквото и да приказват и мечтаят, истината е само една. 9-та поредна тъпотия ще е направена на компютър, най-много да ползват декор в някое студио.

в дигиталната ера, когато всичко се прави на компютър ти какво очакваш, да го направят ням ли

Нивото на "Хлапето" никога няма да стигнат!